Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cadouri pe care angajatii tai si le doresc, in secret...

de Adela Simonescu 06 Dec. 2013 2580
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
67% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
35% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
47% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Nu iti va spune nimeni, insa oamenii tai isi doresc multe lucruri, inainte de bani! Si te-ar surprinde sa afli cat de mult cantareste o vorba buna sau o felicitare in public. La ce bun?

Sunt esentiale chiar daca vi se par a fi detalii sau gesturi neinsemnate. Sunt vitale pentru dezvoltarea oamenilor tai, pentru a le mentine motivatia la cote maxime, pentru a le oferi semnalele necesare pentru ca directia lor de mers sa fie cea potrivita.

Iata si cadourile pe care angajatii tai si le doresc, in secret, conform Linkedin:

1. Respect.
Unii oameni muncesc mai mult si altii sunt mai lenesi. Unii obtin rezultate incredibile in munca lor si altii lasa de dorit. Unii chiar merita sa fie mutati de pe pozitie si, cu toate acestea, toti au nevoie de respect din partea noastra si din partea colegilor.

Nu va dati ochii peste cap cand vin cu vreo propunere sau cand au vreo opinie pe care nu o impartasiti. Nu ii ironizati, nu ii lasati sa simta ca isi ofera propunerile in van.

2. Vor sa simta ca fac parte din echipa! Exact! Nu discutati anumite detalii care ii privesc fara ca acestia sa fie de fata. Daca echipa da petrecere cu ocazia sarbatorilor de Craciun, aveti mare grija ca toti angajatii sa fie invitati si sa fie tratati in mod egal!

3. Cu totii ne dorim sentimentul de conexiune cu cei din jurul nostru. Discutati sincer cu angajatii, aflati lucruri despre ei, impartisiti lucruri cu acestia. Apreciati-va oamenii nu doar din postura de angajatori!

4. Recunoastere. Este divina si ne dorim din ce in ce mai multa. Pe masura ce o primim din partea colegilor si superiorilor, ne dam silinta din ce in ce mai mult pentru ca munca noastra sa fie si mai eficienta si rezultatele obtinute sa intreaca orice asteptare.

5. Importanta. Oamenii tai vor sa stie ca sunt importanti pentru tine, chiar daca esti ocupat, chiar daca ziua are doar 9 ore de lucru, chiar daca ai alte probleme pe cap. Esti superior si odata cu ocuparea acestei pozitii, trebuie sa iti asumi cateva responsabilitati majore. Nu sunt doar drepturi si avantaje la mijloc!

6. Oamenii tai au nevoie de speranta ca totul va fi din ce in ce mai bine, ca lucrurile vor merge din bine in mai bine si apoi in exceptional de bine. Tu esti leaderul care trebuie sa genereze entuziasm si apoi sa il mentina!


Mult succes si afaceri profitabile!


sursa foto: www.freegreatpicture.com




Tags: afaceriafaceremotivare angajatimotivarea angajatilor

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Cum procedez daca vreau sa-mi francizez afacerea?

de Idei de afaceri
06 Sep 2023
Daca vrei sa iti francizezi afacerea trebuie sa apelezi la o firma specializata. In acest fel, afacerea ta se va extinde, ajungand la cat mai multi...

Registru National de Franciza pentru monitorizarea afacerilor

de Florin Amariei
25 Oct 2018
Romania va implementa un Registru National de Franciza pentru monitorizarea afacerilor. Guvernul Romaniei a adoptat un proiect de lege prin care...

De ce sa optezi sau nu pentru o afacere in franciza?

de Idei de afaceri
14 Nov 2023
Daca vrei sa-ti incepi viata de antreprenor, insa nu esti familiarizat cu strategiile financiare, poti opta pentru achizitionarea unei francize. Este...

Afaceri in franciza - Armand, o cofetarie cu peste 1300 de produse savuroase

de Idei de afaceri
28 Apr 2016
Cofetaria Armand s-a lansat in urma cu sase ani, se bucura de un real succes si detine in prezent 3 locatii. In plus, vanzarea se face si cu ajutorul...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]