Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cele mai bune strategii de motivare a angajatilor nostri, cand banii sunt putini...

de Maria Nicutar 08 Iul. 2013 4471
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
39% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
52% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Motivarea angajatilor joaca un rol important pentru succesul oricarei afaceri. De la baza si pana la varf, angajatii sunt pretutindeni. Sunt asemenea unor pioni intre care trebuie sa existe o comunicare impecabila si care, din aproape in aproape, trimit semnale catre centru. In functie de cat de bine performeaza acestia, rezultatele exceptionale nu intarzie!

Si este evident faptul ca interesul oricarui angajator este ca oamenii lui sa fie mereu motivati, mereu determinati sa lucreze mai bine, mai cu spor, cu mai mult entuziasm si determinare maxima. Cu toate acestea, criza economica din ultimii ani ne-a cam pus la pamant si nu ne permite sa investim atat de mult pe cat ne-am dori noi, in angajatii nostri!

Iata si cele mai bune strategii de motivare a angajatilor nostri, cand banii sunt putini:

1. Ii scolim.
Fie ca ii trimitem la seminarii si conferinte, la workshop-uri sau cursuri de perfectionare, este important ca ei sa stie ca pentru noi sunt valorosi si, prin urmare, suntem dispusi sa investim in ei asa cum putem.

Se poate ca la un moment dat sa nu avem banii necesari pentru a le oferi bonusuri sau mariri salariale, insa sa avem la dispozitie cateva locuri libere la cel mai tare seminar de marketing viral. Trimiteti-va oamenii din domeniu si ei vor cuantifica toate aceste beneficii in bani!

2. Le oferim sfaturi, indrumari, rabdarea noastra, din intelepciunea noastra. De cele mai multe ori, angajatii care sunt subordonati unor superiori geniali, se vor ingriji mai putin de nivelul salarial atins. Pentru toti, faptul ca te afli in subordinea unui geniu de la care inveti in fiecare zi, se traduce in imaginea unei investitii extrem de inspirate!

3. Programul de lucru flexibil poate fi cea mai buna recompensa pentru multi angajati. Mai ales pentru angajatii care au copii, sa aiba un program flexibil, usor adaptabil in functie de programul copiilor, reprezinta o binecuvantare reala. Economisesc bani cu bonele si after-school-urile, cu gradinitele particulare si au sansa sa stea impreuna cu cei dragi mai mult timp, fara sentimentul de vinovatie natural pentru orice parinte care petrecere prea putin timp cu cei mici.

La final, totul se traduce si in economie de bani si in sansa unei vieti personale prospere!


Mult succes in motivarea angajatilor dvs!



sursa foto: www.sxc.hu


Tags: motivarea angajatilormotivare angajatiangajator motivaremotivare fara bani

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]