Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Firma de catering - O afacere menita sa aiba succes!

de Victor Oancea 27 Iun. 2013 5946
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
67% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
35% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
47% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Una dintre afacerile pe care le consideram a fi de viitor sigur, este firma de catering. Este vorba despre o afacere pe care o demaram pe fondul existentei unui nivel din ce in ce mai mare de cerere pentru acest tip de servicii. Exista firme si companii, gradinite si scoli, cantine si multe alte unitati care au nevoie de asigurarea meselor in mod constant.

Desigur, acestea nu sunt singurele nise pe care le putem acoperi in momentul in care cochetam cu o astfel de afacere. Putem sa ne specializam pe ofertele de servicii de catering pentru organizarea de diverse evenimente, petreceri, dineuri si nu numai.

Nivelul de cerere pentru acest tip de servicii este din ce in ce mai mare si spatiu exista din plin in cadrul acestei industrii.

Pentru persoanele interesate  sa demareze o astfel de afacere, s-a lansat ghidul "Firma de catering - Cea mai votata afacere a anului". Ghidul va ofera informatiile necesare pentru ca aceasta afacere sa fie demarata si administrata cu succes.

Haideti sa descoperim si cateva motive pentru care o firma de catering reprezinta o alegere inspirata pentru cei care isi doresc profituri substantiale:

1. Evenimente, petreceri si ocazii speciale au loc intotdeauna, in fiecare zi, in fiecare oras, fie ca suntem in perioada de criza sau nu.
Cu alte cuvinte, clienti potentiali exista si trebuie doar sa ajungem la ei cat mai eficient cu putinta.

La fel se intampla si in cazul firmelor, companiilor si organizatiilor care doresc sa asigure mesele angajatilor lor. De asemenea, nici gradinitele nu se lasa mai prejos si cauta calitate in randul celor mai de top firme de catering.

2. Firma de catering reprezinta o afacere care atinge rapid rata de amortizare, insa doar atunci cand punem accent pe marketing. Strategiile eficiente de marketing ne ajuta sa ne consolidam baza de clienti, cei care ne vor aduce mai rapid la pragul de profitabilitate.

3. Firma de catering reprezinta o afacere ideala in 2013 si datorita faptului ca discutam despre un nivel redus de competitie. Inca sunt numeroase nise pe care ne putem specializa pentru a acoperi nevoi si dorinte ce caracterizeaza audiente uriase de clienti activi.

Ghidul de fata va ofera sfaturi si indrumari, secrete si trucuri, strategii si tehnici pentru ca start-ul sa fie unul cat mai lin si perioada de administrare sa se dovedeasca a fi mai simpla si mai productiva.

Aflati mai multe informatii despre firma de catering in pagina de descriere a ghidului "Firma de catering - Cea mai votata afacere a anului!" >>>




Tags: firma de cateringfirma cateringafaceriafacere

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Cum procedez daca vreau sa-mi francizez afacerea?

de Idei de afaceri
06 Sep 2023
Daca vrei sa iti francizezi afacerea trebuie sa apelezi la o firma specializata. In acest fel, afacerea ta se va extinde, ajungand la cat mai multi...

Registru National de Franciza pentru monitorizarea afacerilor

de Florin Amariei
25 Oct 2018
Romania va implementa un Registru National de Franciza pentru monitorizarea afacerilor. Guvernul Romaniei a adoptat un proiect de lege prin care...

De ce sa optezi sau nu pentru o afacere in franciza?

de Idei de afaceri
14 Nov 2023
Daca vrei sa-ti incepi viata de antreprenor, insa nu esti familiarizat cu strategiile financiare, poti opta pentru achizitionarea unei francize. Este...

Afaceri in franciza - Armand, o cofetarie cu peste 1300 de produse savuroase

de Idei de afaceri
28 Apr 2016
Cofetaria Armand s-a lansat in urma cu sase ani, se bucura de un real succes si detine in prezent 3 locatii. In plus, vanzarea se face si cu ajutorul...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]