Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Idei de afaceri: Deschide-ti o cofetarie profitabila

de Ilinca Dobrescu 09 Ian. 2014 18711
4.2 din 38 voturi
RATING UTILIZATORI
59% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Cofetariile sunt inca unele dintre locurile pe care le avem pe lista de prioritati pentru weekend si pentru momentele in care vrem sa sarbatorim evenimente cu adevarat speciale.

Nimic nu se compara cu tortul pe care il ceri pe comanda personalizata. Si pentru ca nicio criza economica nu ne va opri din a merge la o prajitura in mod frecvent, realizam ca discutam despre o oportunitate de afaceri demn de luat in considerare petru 2014 si nu numai.

De ce aspecte tinem cont pentru a ne deschide o cofetarie profitabila:

1. Stabilim daca va fi o cofetarie clasica sau una de nisa: turceasca, pentru vegani si vegetarieni, libaneza, frantuzeasca, cu sau fara cafenea anexata.
Optiuni sunt numeroase si fiecare dintre acestea vine la pachet cu anumite avantaje si dezavantaje la start-up si in ceea ce priveste dezvoltarea afacerii.

2. Stabilim care va fi locatia in care ne vom amplasa cofetaria. Evident, ideale sunt spatiile in locatii centrale, unde traficul trecatorilor este mereu mare si unde aveti cele mai mari sanse sa incrucisati produsele de lux cu audienta-tinta formata din clienti cu venituri peste medie.

3. Stabilim cine vor fi furnizorii de materie prima care ne vor aproviziona. Este esential sa lucrati cu profesionisti care va pot asigura produse de calitate si la preturi avantajoase.

4. Punem la punct planul de afaceri pe care il vom folosi pentru ca business-ul sa creasca cat mai repede si mai eficient, sa treaca de pragul de rentabilitate si fluxul de numerar sa fie mereu bine echilibrat.

5. Lucram cu personal profesionist. Este vital sa aveti alaturi profesionisti, nu amatori, angajati, consilieri, experti si nu numai. Evident, factorul decisiv pentru succesul afacerii este echipa de cofetari care va vor realiza produsele. Lucrati cu oamenii care va pot ajuta in domenii precum: juridic, legislatia muncii, contabilitate, management al afacerii, marketing, resurse umane si nu numai!

Mult succes si afaceri profitabile!


sursa foto: www.freegreatpicture.com



Tags: afaceri profitabileafaceri cofetariecofetarie afacereafacere cofetariecum deschizi o cofetarie

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.2 din 5 - 38 voturi.

Articole conexe

7 atuuri pentru afaceri profitabile cu franciza Barrier

de Marinache Horia Cristian
02 Iul 2015
Barrier este liderul national in productia de tamplarie termoizolanta din PVC, detine cel mai modern complex de productie de ferestre si usi din...

Afaceri profitabile in 2014: Despre pasiunea care te va duce oriunde doresti!

de Victor Oancea
03 Ian 2014
Pasiunea reprezinta combustibilul care ne lipseste adesea. Este acel zvac ce te poate aduce din punctul A in punctul B cu eforturi cat mai mici. Si...

3 idei de afaceri profitabile in 2014, cu capital mediu de investitii!

de Matei Antonescu
20 Nov 2013
Din pacate, nu avem cum sa obtinem profituri valorificand doar idei de afaceri mici si cu bani putini. Unii dintre noi vor alege sa puna in practica...

Replici celebre despre munca, eforturi reale si afaceri profitabile!

de Ilinca Dobrescu
14 Iul 2013
Nimic nu ne inspira mai eficient decat o replica celebre rostita de un antreprenor care a trecut prin numeroase experiente si a reusit sa ajunga la...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]