Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Magazin online de detergenti BIO. Reguli de aur pentru a lansa afacerea anul acesta!

de Maria Nicutar 31 Mai. 2013 5531
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
28% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
56% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Si un blog de afaceri daca ai de gand sa pui pe picioare anul acesta, vor exista eforturi serioase pe care sa le depui pentru ca ideea de afacere sa fie valorificata in mod corect si pentru ca ea sa se transforme intr-o afacere profitabila! Nu mai discutam despre afacerile complexe, cele care cer investitii foarte serioase, pe masura planului nostru antreprenorial.

Un exemplu de afacere foarte atractiva pentru 2013 este magazinul online de detergenti BIO. Discutam despre un tip de produse extrem de intens cerute de catre consumatori numerosi! Nu putini sunt cei care se orienteaza, din ce in ce mai des si pe baza unor motive bine intemeiate, catre produsele care le curata locuintele fara sa le puna sanatatea in pericol.

Si sa tinem cont de faptul ca un singur puf de lac de mobila poate sa ajunga direct pe paharul cu apa al copilului tau. Sa tinem cont ca bebelusul care merge de-a busilea ia pe manutele sale sensibile tot detergentul de pardoseala. Apoi, desigur, il baga direct in gura!

Si uite asa, descoperim cu spaima ca detergentii nostri clasici reprezinta un adevarat pericol pentru toata lumea din casa, si mai ales pentru copii, cei mai sensibili dintre toti!

Un magazin online de detergenti bio are la baza cateva aspecte esentiale: planul de afaceri de unde porneste totul, lista de furnizori care va asigura stocul activ, spatiul de depozitare, serviciile de livrare, prezenta online, salarizarea, legislatia de respectat si nu numai.

Iata doar cateva cuvinte-cheie in jurul carora se invarte orice afacere.
  • Puneti la punct un plan de afaceri complet si detaliat.
     
  • Fiti siguri ca respectati legislatia in vigoare si ca obtineti, inainte de lansare si pe parcurs, toate autorizatiile de care aveti nevoie.
  • Cooptati specialisti care sa va ajute in domenii precum: contabilitatea firmei dvs, alegerea unei forme legale si indeplinirea tuturor cerintelor impuse de legislatia in vigoare, consolidarea prezentei online, elaborarea strategiilor de marketing, salarizare si HR si nu numai! Veti avea nevoie de numerosi specialisti care sa va ajute sa puneti la punct toate detaliile pentru ca aceasta idee de afacere sa devina o adevarata afacere profitabila!
  • Un aspect esential de notat, pentru succesul acestei idei de afaceri, este cel referitor la raportul (bine stabilit in functie de analize, statistici, cercetari, documentari, testari) calitate-pret. Regula de aur pentru ca orice produs sa fie bine vandut este cea referitoare la calibrarea desavarsita a acesui raport!
Daca oferiti calitate subreda si preturi inalte, nivelul de incasari va fi unul extrem de slab. Daca oferiti calitate subreda si aveti strategii de marketing exceptionale, clientii vor deveni tinte one-shot, imposibil de fidelizat. Implicit, nivelul de ROI are sanse sa fie atins rapid, insa nu veti dobandi niveluri inalte si constante de profitabilitate.

Iata doar cateva aspecte vitale pe care sa puneti accent pentru a urni aceasta idee de afacere din stadiul de idee, in stadiul de proiect elaborat si gata sa fie implementat.

Mult succes, afaceri profitabile si nu uitati sa ne lasati intrebarile voastre in casuta de comentarii!


sursa foto: www.sxc.hu


Tags: afacereafaceriidei de afaceriidee de afacereafaceri detergenti biodetergenti ecologici

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Cum procedez daca vreau sa-mi francizez afacerea?

de Idei de afaceri
06 Sep 2023
Daca vrei sa iti francizezi afacerea trebuie sa apelezi la o firma specializata. In acest fel, afacerea ta se va extinde, ajungand la cat mai multi...

Registru National de Franciza pentru monitorizarea afacerilor

de Florin Amariei
25 Oct 2018
Romania va implementa un Registru National de Franciza pentru monitorizarea afacerilor. Guvernul Romaniei a adoptat un proiect de lege prin care...

De ce sa optezi sau nu pentru o afacere in franciza?

de Idei de afaceri
14 Nov 2023
Daca vrei sa-ti incepi viata de antreprenor, insa nu esti familiarizat cu strategiile financiare, poti opta pentru achizitionarea unei francize. Este...

Afaceri in franciza - Armand, o cofetarie cu peste 1300 de produse savuroase

de Idei de afaceri
28 Apr 2016
Cofetaria Armand s-a lansat in urma cu sase ani, se bucura de un real succes si detine in prezent 3 locatii. In plus, vanzarea se face si cu ajutorul...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]