Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Strategii esentiale pentru a-ti revitaliza compania!

de Maria Nicutar 04 Iun. 2013 4122
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
37% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
46% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
29% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

S-o recunoastem cu toata usurinta: uneori, companiile noastre se transforma in privelisti pe care nu putem sa le mai admiram. Intram in birouri si lumea este posaca. Un angajat, intr-un colt, bate ceva la tastatura. Altul isi sprijina capul cu mana si altul nu a mai venit cu o idee de minim 3 luni de zile. Initiativa este istorie completa! Provocari? Creativitate? Entuziasm?

Haideti sa nu prelungim si mai mult agonia. Orice afacerist care isi recunoaste compania in randurile de mai sus trebuie sa se simta destul de daramat. Nu ai cum sa iti conduci activitatea profesionala la fel de productiv cand oamenii tai par sa vina la munca de sila si cand stau cu ochii pe ceas, asteptand ora cand vor pleca acasa!

Pentru cei care simt ca in companiile lor se cere o revitalizare completa, totala, deplina, iata si strategiile de aur:

1. Tine o sedinta mare cu toti managerii si afla care sunt motivele pentru care situatia este cea prezenta si ce solutii propune fiecare.
Daca managerii de departamente nu stiu ce se intampla in departamentele lor, atunci nimeni nu stie!

Chiar daca nu vei primi solutii pe care sa le accepti, tot vei castiga informatii mai multe, care sa arunce lumina mai clara asupra situatiei. De foarte multe ori, lipsa de entuziasm este puternic legata de salarizarea defectuoasa, lipsa motivatiei de a mai lucra in companie, scaderea reputatiei acesteia, scaderea nivelului de vanzari, cauzata de criza sau alti factori importanti. Stabiliti care este sursa problemei pentru a o putea rezolva!

2. Ofera noi limite de atins, noi provocari, noi responsabilitati pentru oamenii tai. De foarte multe ori, oamenii au nevoie sa fie putin impinsi de la spate pentru a lua decizii marete. La fel se intampla si cu angajatii nostri valorosi, dar care par sa stagneze. Oferiti-le noi provocari, noi proiecte de care sa se ocupe, proiecte pe care sa le indrageasca si obiective pe care sa isi doreasca sa le atinga.

3. Ofera bonusuri la performanta crescuta. Nimeni nu se aseamana cu ideea ca daca iti depasesti obiectivul de luna aceasta, te astepta un bonus salarial impresionant. Impuneti limite acceptabile si obiective realiste, tangibile! Nu mintiti angajatii niciodata si nu le impuneti obiective pe care oricum nu le pot atinge! La final, acestia se vor simti mintiti, tradati, luati in deradere!

4. Schimba decorul. Poate este timpul sa redecorezi spatiul de birouri. Lasa fiecare angajat sa isi aleaga decoratiunile, produsele de papetarie, gadget-urile cu care vrea sa lucreze.

5. Sesiuni de team-building. Cand totul pare sa scape de sub control, este esential sa iti aduni oamenii cei mai valorosi in cadrul unei sesiuni de team-building. Ofera-le un cadru nou in care sa se distreze, sa se relaxeze si sa isi ofere ideile si solutiile. Nu va concentrati pe probleme, ci pe aspectele care trebuie sa apara in ecuatie pentru ca rezultatele sa fie pozitive!

Mult succes si afaceri profitabile!

sursa foto: www.sxc.hu



Tags: revitalizare afacererevitalizare companieafaceriafaceremanagement afaceri

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Cum procedez daca vreau sa-mi francizez afacerea?

de Idei de afaceri
06 Sep 2023
Daca vrei sa iti francizezi afacerea trebuie sa apelezi la o firma specializata. In acest fel, afacerea ta se va extinde, ajungand la cat mai multi...

Registru National de Franciza pentru monitorizarea afacerilor

de Florin Amariei
25 Oct 2018
Romania va implementa un Registru National de Franciza pentru monitorizarea afacerilor. Guvernul Romaniei a adoptat un proiect de lege prin care...

De ce sa optezi sau nu pentru o afacere in franciza?

de Idei de afaceri
14 Nov 2023
Daca vrei sa-ti incepi viata de antreprenor, insa nu esti familiarizat cu strategiile financiare, poti opta pentru achizitionarea unei francize. Este...

Afaceri in franciza - Armand, o cofetarie cu peste 1300 de produse savuroase

de Idei de afaceri
28 Apr 2016
Cofetaria Armand s-a lansat in urma cu sase ani, se bucura de un real succes si detine in prezent 3 locatii. In plus, vanzarea se face si cu ajutorul...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]