Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Vietnamezi, Mangalita sau Bazna... Alegeti rasele de porci care va pot aduce profit uimitor!

de Victor Oancea 14 Mai. 2013 7765
2.83 din 3 voturi
RATING UTILIZATORI
67% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
35% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
47% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Afacerile cu porci sunt unele dintre cele mai prospere, insa mai ales atunci cand discutam despre rase crescute in sistem ecologic. Ne intereseaza sa ne implicam in cadrul unei industrii in deplina dinamica si dezvoltare pentru ca aici sunt si sanse mari de profitabilitate. Numai daca ne gandim ca 10 euro este pretul de vanzare a unui kg de carne de porc vietnamez, atunci lucrurile chiar capata sens.

Pentru romanii interesati sa isi deschida o ferma de porci, optiunile sunt mai multe. Putem crestem porci asiatici, porci Bazna sau porci apartinand rasei Mangalita. Fiecare rasa are avantajele sale specifice si cerintele sale specifice.

Spre exemplu, porcii de origine asiatica sunt usor de intretinut si detin un strat foarte redus de grasime. Cu alte cuvinte, discutam despre carne care ne ajuta sa ne pastram nivelul de colesterol in limite normale. De asemenea, carnea de porc vietnamez este gustoasa si pretul de vanzare a unui kg de carne de porc viu este de 10 euro! Iata un pret pe care sigur nu il neglijam.

Si despre porcii Bazna si Mangalita avem tot lucruri bune de zis. Discutam despre rase de porci caracterizate de o prolificitate extrem de buna, cu un numar mare de purcei la o fatare. Longevitatea productiva este si ea remarcabila si la fel si precocitatea.

De asemenea, sa tinem cont de faptul ca rasele Bazna si Mangalita sunt rase adaptate la conditiile naturale de crestere din ariile lor de raspandire. Sunt rase de porci putin pretentioase la conditiile de intretinere si care valorifica bine cele mai variate surse de hrana: radacinoase, cartofi, porumb, radacinoase si nu numai!

Special pentru cei care au de gand sa isi infiinteze o ferma de porci ecologici anul acesta si nu numai, s-a lansat ghidul "Cresterea porcilor Vietnamezi, Mangalita, Bazna" in sistem ecologic!

Ghidul reprezinta o colectie de informatii care va ajuta sa puneti afacerea pe picioare rapid si cu sanse mari sa va ofere profituri consistente si cat mai mult timp! Respectati sfaturile si indrumarile specialistilor din domeniu, lucrati alaturi de veterinari cu experienta in domeniu, continuati sa va tineti la curent cu noutatile din domeniu si respectati regulile impuse de legislatia in vigoare!

Cuprinsul ghidului este disponibil aici >>>






Tags: porci ecologicicresterea porcilor in sistem ecologiccrestere porci ecologiciafaceri porci ecologici

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 2.83 din 5 - 3 voturi.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]