Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Vrei sa incepi o afacere la domiciliu? Iata cum sa procedezi pentru a da lovitura!

de Ilinca Dobrescu 12 Dec. 2013 3817
4.33 din 3 voturi
RATING UTILIZATORI
61% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Optiunea de a incepe o afacere la domiciliu este mai mult decat inspirata pentru 2014, mai ales pe fondul instabilitatilor aduse de criza economica prelungita spre disperarea oamenilor de afaceri si investitorilor.

Asa ca incercam sa ne modelam proiectele pentru a ne lovi de riscuri cat mai reduse in mediul business. Astfel, realizam ca multe idei de afaceri se pot incepe la domiciliul personal, cu banii de care dispunem deja si cu eforturi uriase din partea noastra, in mod principal.

Numeroase idei de afaceri se pot pune in practica acasa si foarte multe se potr transforma in afaceri profitabile si cand sunt administrate in mod exclusiv de fondatorii lor.

Pentru cei interesati sa inceapa o afacere la domiciliu, iata si aspectele cele mai importante:

1. Ideea de afacere trebuie sa fie una trasnet!
Daca ai de gand sa incepi o afacere, asigura-te ca este una care merita investitiile tale, motivatia ta, entuziasmul de care va trebui sa dai dovada in fiecare zi, in fiecare luna, an de an!

Asa ca finiseaza-ti ideea de afacere impreuna cu specialisti, cu oameni in care ai incredere, cu experti in domeniile financiar, juridic, marketing si nu numai.

2. Invata cum sa incepi o afacere! Domeniul managementul afacerii se poate aprofunda mai usor atunci cand ai cunostintele de inceput esentiale. Invata cum sa incepi o afacere, direct de la specialisti. Mergi la cursuri, citeste carti de afaceri, aboneaza-te la publicatii in care gasesti articole de specialitate.

Faptul ca inveti partea teoretica nu scade din importanta capitolului practic. Sa incepi, sa administrezi si sa dezvolti o afacere inveti cel mai bine in practica. Dar drumul va fi mult mai lin daca deja detii informatii valoroase, sfaturi, tehnici, solutii, date despre greselile comise de altii.

3. Fa-ti o echipa solida. Nu ai cum sa dai lovitura altfel decat prin intermediul celor care te vor sustine. Vei avea profesionisti in marketing, in advertising, programatori, juristi, contabili, web designeri si chiar graficieni samd. Asigura-te ca ai la dispozitie o echipa buna, imbatabila si unita!

Mult succes si afaceri profitabile!


sursa foto: freegreatpicture.com


Tags: afaceriafaceri profitabileidei de afaceriidei afaceristart in afaceristart afaceri

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.33 din 5 - 3 voturi.

Articole conexe

Registru National de Franciza pentru monitorizarea afacerilor

de Florin Amariei
25 Oct 2018
Romania va implementa un Registru National de Franciza pentru monitorizarea afacerilor. Guvernul Romaniei a adoptat un proiect de lege prin care...

Afaceri in franciza - Armand, o cofetarie cu peste 1300 de produse savuroase

de Idei de afaceri
28 Apr 2016
Cofetaria Armand s-a lansat in urma cu sase ani, se bucura de un real succes si detine in prezent 3 locatii. In plus, vanzarea se face si cu ajutorul...

3 afaceri cu francize ieftine si profitabile

de Marinache Paula
22 Ian 2016
Know-how-ul este un aspect vital pentru pornirea unei noi afaceri. Daca il detii, succesul afacerii e ca si garantat. Ramane doar sa-ti dovedesti...

Franciza Mortimer English Club - engleza pentru afaceri si nu numai

de Idei de afaceri
27 Nov 2015
"Angajatii nostri stiu engleza, dar nu o pot vorbi!" Aceasta ar putea fi replica multor directori de companii nationale si internationale. De fapt,...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]