Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

5 greseli fatale pentru cei care vor sa preia o franciza!

de Adela Simonescu 20 Nov. 2012 5925
5 din 3 voturi
RATING UTILIZATORI
39% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
52% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Vrei sa preiei o franciza si ai impresia ca totul este floare la ureche? O sa ai o mare surpriza cand o sa afli ca orice fel de afacere, fie ea in sistem de franciza sau pornita pe cont propriu, se porneste si se sustine cu un grad ridicat de dificultate. Fiecare tip de afacere vine cu propriile sale avantaje si dezavantaje si toate trebuie sa beneficieze de atentia noastra. Nu ignorati si nu neglijati niciun aspect, indiferent cat de neinsemnat ar parea.

Iata si care sunt cele cinci greseli fatale pe care le comit numeroase persoane care doresc sa preia o afacere in sistem de franciza:

1. Ai impresia ca iti vei impune propriul sistem de conducere a afacerii?
Daca ai de gand sa joci dupa regulile tale, este cazul sa renunti la ideea de franciza si sa iti investesti banii intr-o idee de afacere personala. Contractul de franciza vine cu anumite conditii stipulate in mod clar!

2. Vrei sa fii primul care preia o anumita franciza? Este esential sa nu fi prima persoana care sa intre intr-un sistem de franciza inca netestat.

3. Nu porni la drum fara un consultant financiar, un contabil si un avocat. Iata un trio de specialisti de care tot vei avea nevoie de acum incolo, fie ca iti doresti sa iti pornesti o afacere personala sau o afacere in sistem de franciza.

4. Nu considera ca toate sistemele de franciza sunt la fel. Fiecare proprietar de franciza vine cu setul sau personal de preferinte, conditii, reguli.

5. Daca preiei o franciza, asta nu inseamna ca vei obtine profit in mod sigur. Desigur, multi consultanti de afaceri considera ca preluarea unei francize iti asigura mai multe sanse de succes, insa nu va fi un drum simplu. Orice afacere implica o anumita doza de risc, chiar daca ai credinta ca reteta de succes pe care francizorul o detine este una sigura.


Mult succes in preluarea unei francize si nu ezitati sa ne adresati intrebarile voastre in casuta de comentarii pentru mai multe informatii din partea specialistilor nostri.


sursa foto: www.sxc.hu



Tags: francizafrancizecontract francizaafaceri francizaafacere franciza

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 3 voturi.

Articole conexe

Franciza. Ce inseamna, cum functioneaza si exemple de francize in Romania

de Bianca Tila
12 Mar 2024
Franciza este un model popular pentru afacerile in ascensiune. Daca afacerea ta vrea sa se extinda sau este foarte cautata de clienti din alte orase...

Franciza Spartan: cum poti sa iti deschizi o afacere cu specific grecesc in Romania

de Bianca Tila
01 Dec 2023
Printre afacerile de succes din Romania se numara francizele. Cu ajutorul francizelor, antreprenorul incepator are ocazia de a invata strategii de...

Cum procedez daca vreau sa-mi francizez afacerea?

de Idei de afaceri
06 Sep 2023
Daca vrei sa iti francizezi afacerea trebuie sa apelezi la o firma specializata. In acest fel, afacerea ta se va extinde, ajungand la cat mai multi...

Care sunt avantajele si dezavantajele unui francizat?

de Idei de afaceri
10 Oct 2023
Pentru francizat, avantajele optiunii pentru o afacere in sistem de franciza sunt numeroase, iar cele mai evidente le veti gasi mai jos. Prin...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]