Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

8 Mituri despre agentii de vanzari!

de Ilinca Dobrescu 13 Iun. 2013 3815
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
67% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
35% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
47% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Cand ne gandim la agentii de vanzari, avem impresia ca ii cunoastem pe toti. Ii asezam pe categorii clare pentru noi si ii judecam in functie de aceleasi reguli pe care credem ca le cunoastem cu totii. In fapt, multe dintre regulile acestea sunt simple mituri, mituri la care putem renunta!

Iata si cele 8 mituri despre agentii de vanzari exceptionali, conform INC:

1. Agentii de vanzari exceptionali sunt persoane extrovertite si vorbesc rapid! I
n fapt, cei mai tari agenti de vanzari vorbesc putin si asculta mult!

2. Agentii de vanzari sunt performeri de nivel academic. In mod real, mai usor iti este sa predai unui agent de vanzari orice fel de materie decat sa inveti un academician cum sa vanda!

3. Agentii de vanzari formidabili ajung manageri de top! Conform INC, atunci cand transformi un agent de vanzari exceptional intr-un manager, pierzi agentul si castigi un manager mediocru. Clientul are de pierdut cel mai mult!

4. Poti sa transformi un agent de vanzari bun intr-unul formidabil! In fapt, multe persoane nu sunt facute sa vanda si oricat ai investi in ei, nu vor oferi niciodata rezultate exceptionale.

5. Agentii de vanzari exceptionali vor sa fie promovati. Cauta mai degraba independenta, libertate si recompense financiare.

6. Agentii de vanzari exceptionali pot vinde orice, oricui. O miscare gresita este sa iei un agent de vanzari formidabil si sa il transferi catre un alt tip de domeniu din vanzari. Din sales, in telesales, un agent poate deveni brusc, din formidabil, lipsit de rezultate!

7. Internetul anuleaza cererea pentru agenti de vanzari. Cu toate strategiile de comert online, cu toate functiilor oferite de magazinele online, unele produse si servicii nu se vand fara profesionisti.

8. Cu eforturile de inginerie de rigoare, agentii de vanzari nu mai sunt necesari! Oricat de atractiv ar fi un produs, oricat de bine este el realizat, fara agentul de vanzare care sa il promoveze si sa il plaseze in randul clientilor potriviti, sansele de succes sunt mici.

Mult succes si afaceri profitabile!


sursa foto: www.sxc.hu


Tags: vanzarimituri vanzarivanzari de topvanzari de succes

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]