Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Afacerile lantului de restaurante McDonald's din Romania se ridica la cca 100 de milioane de euro in 2011

de Maria Nicutar 23 Dec. 2011 4973
5 din 3 voturi
RATING UTILIZATORI
61% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Afacerile restaurantelor McDonald's din Romania au crescut destul de bine, de la 99,3 milioane de euro in 2010, la cca 100 de milioane de euro in 2011. Pentru 2012, planurile subsidiarei grupului american sunt si mai marete, propunandu-se un nou avans al rulajului.

Conform datelor de la Ministerul de Finante, Compania McDonald's Romania a inregistrat o cifra de afaceri impresionanta, cifra care a atins suma de 99,3 milioane de euro in 2012, echivalentul a 418,2 milioane de lei.

Miercuri, McDonald's a lansat, la Bucuresti, restaurantul cu numarul 64 din Romania, in interiorul cladirii America House din zona Piata Victoriei. "Aceasta este prima unitate deschisa intr-o cladire de birouri si a implicat o investitie de aproape 3 milioane de lei", noteaza Mediafax.

Brandul McDonald's se poate lauda cu un lant de restaurante prezent deja in 21 de orase din Romania, 28 de unitati in Bucuresti si 36 de unitati in restul oraselor. McDonald's "a investit peste 110 milioane de dolari in cei 16 ani de activitate pe piata romaneasca", noteaza Mediafax.

Directorul general al companiei, Daniel Boaje, a declarat faptul ca este "foarte probabil" ca in acest an afacerile sa depaseasca pragul de 100 de milioane de euro. De asemenea, Boaje a mai notat faptul ca va continua politica de dezvoltare a acestui brand in Romania, prin intermediul unor inaugurari de noi unitati si prin renovarea celor deja existente.


Tags: mcdonald'slant restauranteafaceri mcdonald's

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 3 voturi.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]