Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Dureri cronice? Iata cum scapi de ele in 3 minute pe zi!

de Ilinca Dobrescu 11 Mar. 2013 2991
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
39% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
52% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Cel mai des, cand avem de-a face cu durerea cronica, primul gand ne duce la pachetul de analgezice din dulapul cu medicamente. Si nu prea ezitam. Le luam fiindca ele reprezinta cea mai simpla si accesibila cale pentru a le stopa. Desigur, nu functioneaza intotdeauna si in timp isi pierd din eficienta pentru ca organismul nostru se obisnuieste cu ele si trebuie sa tot marim doza sau sa trecem pe un analgezic mai puternic.

In acelasi timp, toate analgezicele prezinta riscuri si efecte adverse. Multe ne fac stomacul praf si chiar ne aduc ulcer. Nimic mai neplacut decat sa tratezi o migrena si sa ajungi la complicatii atat de grave. Apoi crezi ca analgezicele te vor ajuta sa tii in frau durerile cauzate de artrita. Dar nu se intampla asa mereu.

Pentru cei care s-au saturat sa foloseasca analgezice, suplimente si diete speciale, o solutie poate fi cea propusa de dr. Weisberg. Acesta a realizat o colectie de exercitii usoare, exercitii pe care le puteti face zilnic, oricand durerea va supara.

Iata explicatia dr.-ului Weisberg, referitoare la noua sa carte "3 minute pentru o viata fara dureri":

"Calea Weisberg functioneaza prin efectuarea timp de 30 de secunde a unor miscari terapeutice care combat durerea cronica, prin eliminarea cauzei principale a aparitiei acesteia. Ea face acest lucru prin directionarea imediata si vindecarea efectelor microtraumatice, prevenind astfel acumularea lor daunatoare.

In cazul durerilor articulare, aceste miscari simple actioneaza prin antrenarea intregii game de miscari de la nivel articular, invadand suprafata cu lichid sinovial calmant ce garanteaza o lubrifiere deplina.

In ceea ce priveste durerile musculare, din nou, aceste miscari simple intervin in corectarea efectelor microtraumatice prin mentinerea principalelor grupe musculare la o lungime corecta (atunci cand muschii sunt foarte intinsi, rezultatul firesc este inflamatia in zona si durerea cronica)".

Asa ca daca si dvs sunteti bolnav si satul de atatea tratamente care nu au avut succes, care v-au adus si alte probleme de sanatate si va rup din buget in fiecare luna, daca vreti o solutie rapida si pe termen lung, atunci ramane o solutie inteligenta sa incercati si cartea dr-ului Weisberg, fara efecte adverse!

Ghidul se afla si aici <<<3 minute pentru o viata fara dureri>>>. Consultati pagina de prezentare si investiti in sanatatea si linistea voastra!


Tags: 3 minute pentru o viata fara dureridr weisberg dureridr weisbergdurere cronica

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]