Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Fermier in 2013, in Romania? Nu mai visa, incepe sa construiesti!

de Matei Antonescu 05 Apr. 2013 3845
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
67% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
35% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
47% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Fermieri sa fim ... asta ne dorim! Fara sa incercam sa realizam aceasta rima, in cateva cuvinte, am reusit sa redam un adevar incontestabil. Ne si visam pe veranda, in fata unui peisaj parca desprins din poveste. Avem o ferma de bivolite, o ferma de capre, o ferma de gaini ECO sau una de raci. Si peisajul este cu atat mai frumos cu cat realizam si ce potential de profitabilitate ne aduc fermele noastre.

Si este esential sa nu ne lasam visul sa ramana in acest stadiu. Ducem visul la stadiu de implinire, chiar daca exista eforturi si investitii substantiale.

Haideti sa vedem si care sunt cele 4 ferme pe care sa le infiintati in 2013, in Romania:

Ferma de vipere

Cresterea viperelor nu reprezinta o gluma. Crestem vipere pentru obtinerea de venin si chiar si pentru comert cu vipere. Desigur, profiturile potentiale sunt extrem de mari, insa si eforturile sunt destul de complexe.
Cu toate acestea, stim ca intram intr-un domeniu in care nivelul competitional este inca destul de redus incat sa putem sa ne lansam o afacere.

Ferma de lipitori
Ferma de lipitori reprezinta o afacere extrem de tentanta, mai ales din prisma faptului ca cererea pentru lipitori este din ce in ce mai mare. Sunt vietati folosite in hirudoterapie, tratamentul cu lipitori medicinale. O astfel de afacere isi are rostul in 2013 si datorita faptului ca presupune necesitatea unei investitii reduse. Capitalul initial necesar este de 10.000 de euro si avem nevoie si de un spatiu de 50 mp amenajati in acord cu normele sanitar-veterinare.

Ferma de raci
Ferma de raci este si ea interesanta, avand in vedere faptul ca ofera productii intensive de carne de rac, produs considerat a fi delicatesa. Carnea de rac este sanatoasa, gustoasa si extrem de scumpa, lucru ce o transforma intr-un "must-have" pentru orice restaurant care se respecta.

Ferma avicola ECO
Ferma avicola ECO poate fi afacerea care sa ne imbogateasca in 2013, mai ales daca stam sa analizam nivelul de cerere pentru oua si carne de gaina ECO si nivelul competitional. Realizam ca inca avem loc in cadrul acestei industrii si ca 2013 poate fi anul ideal pentru un start-up in forta maxima.

Mult succes si afaceri profitabile!






Tags: afaceriafaceri fermeferme profitabileafaceri ferme profitabile

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Registru National de Franciza pentru monitorizarea afacerilor

de Florin Amariei
25 Oct 2018
Romania va implementa un Registru National de Franciza pentru monitorizarea afacerilor. Guvernul Romaniei a adoptat un proiect de lege prin care...

Afaceri in franciza - Armand, o cofetarie cu peste 1300 de produse savuroase

de Idei de afaceri
28 Apr 2016
Cofetaria Armand s-a lansat in urma cu sase ani, se bucura de un real succes si detine in prezent 3 locatii. In plus, vanzarea se face si cu ajutorul...

3 afaceri cu francize ieftine si profitabile

de Marinache Paula
22 Ian 2016
Know-how-ul este un aspect vital pentru pornirea unei noi afaceri. Daca il detii, succesul afacerii e ca si garantat. Ramane doar sa-ti dovedesti...

Franciza Mortimer English Club - engleza pentru afaceri si nu numai

de Idei de afaceri
27 Nov 2015
"Angajatii nostri stiu engleza, dar nu o pot vorbi!" Aceasta ar putea fi replica multor directori de companii nationale si internationale. De fapt,...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]