Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Franciza Carrefour Express: Angst retrage cele 22 de magazine!

de Adela Simonescu 09 Mai. 2014 3875
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
37% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
46% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
29% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Cele 22 de magazine ce apartin companiei Angst vor fi retrase din franciza Carrefour Express. Unitatile vor functiona autonom, conform declaratiilor efectuate de presedintele Angst, Sorin Minea.

"Magazinele vor redeveni Angst si vor functiona in continuare. A fost decizia actionarilor Angst de iesi din franciza, pe care Carrefour a acceptat-o. Nu avem niciun fel de probleme. Este o decizie care face parte din strategia noastra de a ne axa pe ce stim sa facem cel mai bine: productia si comertul de carne si mezeluri. Vom continua sa colaboram cu Carrefour si Artima pe alte segmente", a declarat Sorin Minea pentru MEDIAFAX.

Se mentioneaza faptul ca in luna octombrie a anului 2011, a fost inaugurata deschiderea primului magazin Carrefour Express Angst, in Piata Domenii. In mai mult de doi ani de parteneriat, au fost incluse in reteaua Express 20 de magazine Angst.

"Angst este satisfacut de relatia cu Carrefour in ceea ce priveste activitatea de franciza. Decizia actionarilor Angst este insa de a se reconcentra pe activitatea sa traditionala, adica procesarea produselor din carne", au declarat reprezentantii Carrefour Romania.

In prezent, Carrefour opereaza mai mult de 25 hipermarketuri Carrefour, 79 de supermarketuri Market si un magazin online.

sursa foto: www.carrefour.ro


Tags: francize in romaniafranciza carrefour express

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]