Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Franciza NoMasVello prinde interes in randul romanilor

de Ideideafaceri.ro 22 Mai. 2012 4523
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
28% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
56% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Un nou centru NoMasVello a fost inaugurat, la inceputul acestei luni, la Arad. Astfel, reteaua NoMasVello a reusit sa se extinda la 15 centre in Romania, noteaza Capital. NoMasVello este francizorul numarul unu mondial in centre de epilare definitiva si terapii faciale pe baza tehnologiei IPL (lumina intens pulsata).

Cabinetul nou inaugurat la Arad a fost deschis de catre un francizat NoMasVello care mai detine un astfel de centru la Timisoara: "Am deschis salonul NoMasVello din Timisoara la finalul lui 2010, iar in prima luna am avut trei clienti, pentru ca, in prezent, un an si trei luni mai tarziu, sa avem o baza de circa 500 de clienti si venituri lunare de aproximativ 7000 de euro, din care 3500 de euro reprezinta profit”, noteaza Codruta Lapadus, francizatul NoMasVello.

Investitia initiala a francizatului pentru lansarea unui centru de epilare definitiva si terapii faciale NoMasVello presupune existenta unui capital de 30.000 de euro plus TVA, costurile necesare pentru amenajarea centrului si chiria in avans, pe o luna, pentru locatia in care se vor desfasura activitatile.

In schimbul acestei invetitii, NoMasVello asigura suport administrativ pentru identificarea si inchirierea locatiei, planul de amenajare interioara a centrului, asistenta pentru recrutarea personalului, suport informatic pentru obtinerea licentelor si autorizatiilor de functionare, consultanta permanenta pentru o buna gestionare a afacerii, consultanta in vederea gestonarii sistemului NoMasVello, echipament IPL, mobilierul de receptie si salon si nu numai.

Costurile lunare ale francizei NoMasVello provin din redeventa lunara de 300 de euro plus TVA, taxa de publicitate corporativa, salariile si taxele achitate, chirie si consumabile.

Cand se amortizeaza investitia? Reprezentantii NoMasVello garanteaza amortizarea investitie in termen de aproximativ un an si jumatate, in conditiile in care exista o medie de cinci clienti pe zi si se respecta recomandarile brandului. Dupa aceasta perioada de amortizare a investitiei, castigul mediu lunar se poate situa in intervalul 1500 - 45000 de eurom insa poate ajunge si la suma de 5000 de euro.

Clientii NoMasVello sunt persoane cu venituri medii spre mari, persoane interesate de frumusetea lor si in cautarea celor mai eficiente servicii.


Tags: franciza nomasvellonomasvellofrancizafrancize

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Franciza. Ce inseamna, cum functioneaza si exemple de francize in Romania

de Bianca Tila
12 Mar 2024
Franciza este un model popular pentru afacerile in ascensiune. Daca afacerea ta vrea sa se extinda sau este foarte cautata de clienti din alte orase...

Franciza Spartan: cum poti sa iti deschizi o afacere cu specific grecesc in Romania

de Bianca Tila
01 Dec 2023
Printre afacerile de succes din Romania se numara francizele. Cu ajutorul francizelor, antreprenorul incepator are ocazia de a invata strategii de...

Cum procedez daca vreau sa-mi francizez afacerea?

de Idei de afaceri
06 Sep 2023
Daca vrei sa iti francizezi afacerea trebuie sa apelezi la o firma specializata. In acest fel, afacerea ta se va extinde, ajungand la cat mai multi...

Care sunt avantajele si dezavantajele unui francizat?

de Idei de afaceri
10 Oct 2023
Pentru francizat, avantajele optiunii pentru o afacere in sistem de franciza sunt numeroase, iar cele mai evidente le veti gasi mai jos. Prin...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]