Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Imunitatea ta - Cea mai buna afacere pentru sanatatea organismului tau!

de Ilinca Dobrescu 24 Sep. 2013 3827
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
61% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Daca stam prost la capitolul imunitate, toate merg prost. Nu avem energie, ne imbolnavim repede, ne vindecam greu si cu efecte destul de neplacute. Nu va povestim basme. Va spunem faptul ca un organism cu imunitate slaba este unul care va trece prin numeroase greutati pana in momentul in care ii restabiliti echilibrul.

Si, precum stiti si dvs, sa mananci cate un mar pe zi, nu mai este de ajuns. Nici sa inghiti o vitamina C sau mai multe. Ai nevoie de ajutor mai mare pentru a intelege cum sa iti intaresti sistemul imunitar, cum sa lupti importiva bacteriilor si virusilor cu care vii in contact in fiecare zi. Din cauza lor te simti obosit si lent, chiar daca ai putea spune ca te simti astfel fara motiv.

Sistemul imunitar functioneaza pentru corpul tau ca ecranul unui radar. Acesta scaneaza in mod constant corpul tau in vederea depistarii bacteriilor sau a virusurilor. Daca acestea nu sunt detectate cu finete si din timp, corpul tau va face un efort dublu pentru a le impiedica si a le retine.

In prezent, s-a lansat ghidul "Intareste-ti rapid sistemul imunitar"! CD-ul Intareste-ti rapid sistemul imunitar este deosebit de important pentru starea ta permanenta de sanatate. Acesta dezvaluie modalitati simple de a mentine cu sanatatea in top, fara schimbari dramatice ale stilului tau de viata.

CD-ul iti recomanda zeci de alimente pe care le-ai putea adauga in dieta proprie pentru a-ti intari sistemul imunitar zi de zi.

Insa cu ajutorul CD-ului nu vei afla doar ce alimente sa consumi. De asemenea, iti spune si cum sa le gatesti pentru a te asigura ca obtii beneficii maxime pentru sistemul imunitar de la toate aceste substante nutritive puternice.

Vei fi surprins de ceea ce o sa descoperi! Detalii aici >>>


Tags: intareste-ti sistemul imunitarimunitate

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]