Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Management financiar: 7 sfaturi esentiale, din partea expertilor

de Maria Nicutar 17 Feb. 2014 2747
3 din 2 voturi
RATING UTILIZATORI
28% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
56% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Cat de bine iti folosesti banii? Cu cat de multa eficienta iti valorifici resursele financiare de care dispui?

Cat de bine iti folosesti banii? Cu cat de multa eficienta iti valorifici resursele financiare de care dispui?

Intr-adevar, devine frustrant sentimentul ca alti profesionisti isi folosesc resursele financiare (identice sau chiar mai reduse) cu eficienta mai mare decat reusesti tu.

Se cere o solutie pentru o astfel de situatie. Si expertii Entrepreneur ne propun cateva solutii interesante:

1. Nu exista secrete! Invata baza si iti va fi bine:
Nu cheltui mai mult decat produci. Si daca aceasta regula ti se pare prea simpla, nu iti ramane decat sa citesti cele mai tari carti din domeniu, in frunte cu "Cel mai bogat om din Babylon", de George S. Clason.

2. Fericirea vine din managementul asteptarilor. Invata ca trebuie sa fii multumit cu ceea ce ai. Din recunostinta va veni din ce in ce mai multa prosperitate.

3. Poti avea orice iti doresti, dar nu tot ce iti doresti. Nu iti irosi energia si concentrarea pe cheltuieli care nu se pot amortiza. Nu poti sa le ai pe toate.

4. Automatizeaza totul in ceea ce priveste plata facturilor si datoriilor. Stabileste ca plata datoriilor si a facturilor sa fie o prioritate de top. Nu vei mai pierde timp si nici nu te vei lasa distras de tentatia de a cheltui banii pe alte distractii.

5. Nu exista perfect, ci doar indeajuns de bine. Nu cautati perfectiunea si nici riscuri ZERO pentru investitiile pe care doriti sa le efectuati. De multe ori, pentru a ajunge la perfectiune cheltuim bani foarte multi iar efectul este doar in mintea noastra. Un birou perfect poate sa ceara inca 1000 de euro cheltuieli, insa activitatea ta se desfasura bine si inainte. Un costum perfect, un angajat perfect, un parteneriat perfect samd.

6. Nu iti cauza scuze pentru situatia in care te afli. Nimeni nu este de vina pentru faptul ca la capitolul financiar nu stai asa stralucit cum iti doresti tu. Singura persoana pe care poti da vina esti tu si numai tu, prin deciziile pe care le iei.

7. Nimanui nu ii pasa mai mult de banii tai decat tie insuti. Nu astepta ca cineva sa iti prezinte solutii de economisire si investitii. Tu esti cel care trebuie sa ia decizii, sa investeasca, sa isi foloseasca resursele pentru a face bani si pentru a dobandi prosperitatea financiara la care visezi.


sursa foto: www.freegreatpicture.com



Tags: management financiarreguli management financiarprosperitate financiarabanicastiga bani

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 3 din 5 - 2 voturi.

Articole conexe

Franciza sau cum faci tu bani pe ideea altcuiva

de Florin Amariei
18 Nov 2019
De cate ori ai avut indoieli asupra unei idei sau, pur si simplu, nu ai vrut sa iti asumi un risc in plus prin a deschide un nou business? Ei bine,...

Franciza cu bani putini - tapet si decoratiuni la cheie

de Marinache Horia Cristian
16 Oct 2015
Este o franciza cu investitie redusa, in afara spatiului, mai aveti nevoie de 2.000 euro. Franciza ofera beneficii atat pe plan financiar cat si pe...

Cum sa faci bani din produse handmade realizate acasa?

de Matei Antonescu
11 Dec 2017
Afacerile cu produse handmade se dovedesc a fi mai profitabile decat ne-am fi imaginat in mod normal. Nu credeam ca dintr-un hobby poti sa obtii...

Cum sa faci bani de acasa? Simplu de tot!

de Matei Antonescu
13 Sep 2013
Bani acasa facem in momentul in care realizam ca abilitatile si competentele noastre, hobby-urile si talentele noastre fac bani! Ele valoreaza...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]