Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

MiniBiblioteca Afacerilor - Cea mai complexa colectie pentru viitori antreprenori!

de Ilinca Dobrescu 08 Nov. 2013 3726
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
28% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
56% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Totul incepe, fie ca ne dam sau nu seama, fie ca vrem sa acceptam sau nu, de la informatie. Daca ai informatiile necesare, poti sa muti muntii din loc. Trebuie doar sa intelegi datele principale ale problemei.

Asa stau lucrurile si cand ne dorim sa incepem o afacere. Incepem de la aspectele esentiale si ajungem la detaliile care incununeaza succesul oricarei afaceri.

Pentru cei care doresc sa elimine posibilitatea esecului, pentru toti cei care doresc sa afle informatiile de care sa tina cont in lansarea unei afaceri de viitor, specialistii au realizat MiniBiblioteca Afacerilor.

Este vorba despre o colectie de afaceri la cheie numai bune de valorificat in Romania, cat mai curand. MiniBiblioteca Afacerilor iti pune la dispozitie cartile care iti dezvaluie punctele forte si punctele slabe ale afacerii tale. Vei dobandi informatiile care te vor proteja de erorile caracteristice inceputului unei afaceri.

Haideti sa descoperim si care sunt cele 9 afaceri la cheie pe care le putem descoperi in MiniBiblioteca Afacerilor de succes:

1. Cultivarea ciupercilor Champignon - afacere la cheie perfecta pentru cei ce detin deja teren in mediul rural. Nu aveti nevoie de teren arabil, ci de teren pe care sa amenajati o hala sau o pivnita.

2. Cultivarea plantelor medicinale si aromatice in sistem eco - afaceri la cheie de viitor in Romania si peste hotare. Cererea pentru plante medicinale bio este din ce in ce mai mare.

3. Cultivarea ciupercilor Pleurotus - oportunitate de afacere pentru cei care cunosc nivelul de cerere pentru ciupercile Pleurotus, adevarate delicatese pentru vegetarieni si vegani!

4. Ferma piscicola - Afaceri profitabile, insa care absorb capital financiar extrem de solid. In cazul in care deja detineti teren, eforturile se injumatatesc.

5. Cresterea prepelitelor - Afaceri incredibil de profitabile pentru cei care doresc sa obtina profit din carne, oua si penaj de prepelite. Toate acestea sunt produse cerute in mod constant in Romania si nu numai!

6. Stand de sucuri naturale - Afacere part-time sau full-time, cu mare potential de dezvoltare catre o retea de standuri.

7. Pensiunea turistica si agroturistica - Afaceri profitabile pentru oricine doreste sa obtina profit din experientele memorabile oferite clientilor de pretutindeni.

8. Cresterea chinchilelor - Afaceri profitabile cu chinchile crescute pentru comert ca animale de companie. Sunt scumpe si adorate de toata lumea!

9. Cultivarea legumelor in sistem ecologic - Afaceri la cheie cu produse din ce in ce mai cautate in Romania si nu numai. Legumele BIO sunt produsele pe care le cumparam la recomandarea medicilor si nutritionistilor de pretutindeni.


Tags: afaceri in romaniaafaceri la cheieafaceri profitabileoportunitati de afaceriafacereafacere profitabila

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Cum procedez daca vreau sa-mi francizez afacerea?

de Idei de afaceri
06 Sep 2023
Daca vrei sa iti francizezi afacerea trebuie sa apelezi la o firma specializata. In acest fel, afacerea ta se va extinde, ajungand la cat mai multi...

De ce sa optezi sau nu pentru o afacere in franciza?

de Idei de afaceri
14 Nov 2023
Daca vrei sa-ti incepi viata de antreprenor, insa nu esti familiarizat cu strategiile financiare, poti opta pentru achizitionarea unei francize. Este...

Ce alegi, o franciza sau o afacere personala si personalizata?

de Silviu-marian Banila
25 Sep 2020
Sa investim in afacerea proprie sau intr-o franciza? In primul rand, sa luam in calcul faptul ca franciza ofera siguranta. Stim deja ca acel produs...

Afacere romaneasca - Franciza Leon. Ce ofera?

de Andreescu Sorin
24 Mar 2016
Franciza Leon Gourmet se poate desachide in orice localitate din Romania sau din Uniunea Europeana. Francizorii din Oradea, Bihor, ofera...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]