Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Motive sa pornesti o mica afacere in 2013!

de Matei Antonescu 27 Aug. 2013 4250
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
28% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
56% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Beneficiile sunt uimitoare, indubitabile, incontestabile! Cine poate sa iti spuna ca munca la birou este superioara unei afaceri personale, conduse si administrate de acasa, din confortul total al locuintei personale?

Adevarul este ca optiunea de a lucra de acasa inseamna orientarea, concentrarea preponderenta catre rezultat, si nu catre numarul orelor de lucru pe care le mai ai de implinit. Iti planifici singur programul de lucru, insa tu decizi cat vei munci, ce sarcini vei indeplini, care sunt obiectivele tale pentru ziua de lucru, pentru saptamana in curs samd.

Nu acelasi lucru se intampla si la locul de munca. Aici ai un superior care mereu iti sufla in spinare, gata sa sara pe tine la cea mai mica greseala. Degeaba se spune ca nu trebuie sa iti aduci prblemele de acasa la birou. Aceasta regula se impune doar pentru subordonati, adica pentru tine! Superiorii pot sa isi mai verse naduful din cand in cand. La urma urmei, ii va spune cineva ceva?

Exact ca in exemplul se sus se intampla multe astfel de intamplari. Si nu sunt toate decat motive in plus sa faci marele pas, sa incepi o afacere la domiciliu!

Beneficiile sunt multe, de la faptul ca nu iti mai da nimeni ordine, pana la faptul ca poti sa alegi ce sa muncesti, cand sa intri in birou, cand se termina programul de lucru, cand ai zile libere si cand pleci in concediu, ce faci cu banii pe care ii ai, unde ii investesti, cu ce angajati te asociezi samd.

Mai mult, sa tinem cont de faptul ca aceasta decizie de a-ti demara o afacere acasa presupune, mai presus de orice, investitii banesti minime! Este suficient sa ai o camera, o debara, un balcon liber. Poti sa aduci biroul, laptop-ul, cafetiera si telefonul personal. Minuni se fac si cand muncesti pe genunchi, insa motivat cu adevarat!

Acest lucru va propune lucrarea "Cum sa faci bani de acasa". Incepeti incet, treptat si veti ajunge sa construiti un adevarat imperiu. Sa va mai amintim de marile afaceri care s-au demarat in garaj, in bucatarie, intr-o mica debara?

detalii mai multe si idei de afaceri profitabile aici >>>>


Tags: bani acasacum sa faci bani acasafa bani acasaafaceri acasaafacere acasa

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]