Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Oportunitati de franciza - Bagel Station

de Marinache Horia Cristian 23 Sep. 2015 10291
3.96 din 14 voturi
RATING UTILIZATORI
28% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
56% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Afacerea Bagel Station oferta produse de fast-food sanatoase, de calitate, preparate chiar in prezenta consumatorului. De asemenea, sortimentele de bauturi bazate pe espresso, precum mocachino si cappuccino inghetat, dulciurile oferite (ex.: prajiturile din morcov etc,), in combinatie cu specialitatile inedite de cafea sunt deosebit de atractive in orice moment al zilei.

Prepararea si servirea se fac in cadrul unei atmosfere prietenoase din magazin si personal pregatit sa ofere clientului cele mai bune servicii.

4 propuneri de afaceri oferite de franciza - Bagel Station

1. Acum puteti deveni partener Bagel Station, beneficiind in calitatate de francizat, de propria afacere in sistem de franciza.

2. Puteti sa incepeti cu un magazin si apoi sa va dezvoltati afacerea deschizand alte magazine, facilitatile oferite crescand o data cu numarul de magazine.

3. Daca doriti sa deveniti MASTER FRANCHISE pentru un intreg oras sau zona, Bagel Station, va ofera posibilitatea sa primiti licenta de master franchisee care va permite sa deschideti un numar nelimitat de magazine si, cel mai important, sa revindeti Licentele Francizei Standard altor parteneri din orasul sau zona respectiva, in conformitate cu nevoile si cerintele firmei Bagel Station.

4. Se ofera exclusivitate in zona. Acordul Standard de franciza prevede ca partenerul care l-a semnat sa deschida magazinul intr-un termen de 9 luni de la data semnarii. Numarul de magazine necesare intr-o anumita zona este stabilit de Bagel Station, in functie de fiecare caz in parte. Costul Licentei de Master Franchise depinde de marimea si potentialul fiecarei piete in parte.

Detalii franciza - Bagel Station

Se asigura training si asistenta continua pentru francizat.
Pentru franchise, taxa de franciza pentru primul magazin deschis este de 15 000 euro iar taxele de continuitate reprezinta 6% din venitul net, pentru urmatoarele magazine oferindu-se mari reduceri.
Pentru Master Franchise, taxa de franciza pentru Romania este de 150 000 euro iar taxa de continuitate reprezinta 3%.
http://www.francize.com.ro


Tags: francizafrancizefrancica bagel stationbagel stationfast-food

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 3.96 din 5 - 14 voturi.

Articole conexe

Franciza. Ce inseamna, cum functioneaza si exemple de francize in Romania

de Bianca Tila
12 Mar 2024
Franciza este un model popular pentru afacerile in ascensiune. Daca afacerea ta vrea sa se extinda sau este foarte cautata de clienti din alte orase...

Franciza Spartan: cum poti sa iti deschizi o afacere cu specific grecesc in Romania

de Bianca Tila
01 Dec 2023
Printre afacerile de succes din Romania se numara francizele. Cu ajutorul francizelor, antreprenorul incepator are ocazia de a invata strategii de...

Cum procedez daca vreau sa-mi francizez afacerea?

de Idei de afaceri
06 Sep 2023
Daca vrei sa iti francizezi afacerea trebuie sa apelezi la o firma specializata. In acest fel, afacerea ta se va extinde, ajungand la cat mai multi...

Care sunt avantajele si dezavantajele unui francizat?

de Idei de afaceri
10 Oct 2023
Pentru francizat, avantajele optiunii pentru o afacere in sistem de franciza sunt numeroase, iar cele mai evidente le veti gasi mai jos. Prin...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]