Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Peloton - Bicicleta eliptica ce te scuteste de drumul pana la sala!

de Ilinca Dobrescu 31 Iul. 2013 4604
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
61% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Sport facem cu totii, intr-o masura mai mare sau mai mica. Esential este sa intelegem ca medicii si nutritionistii pun accent din ce in ce mai mare pe importanta exercitiului sportiv pentru mentinerea unui stil de viata cat mai sanatos. Si noi stim acest lucru, consumatorii il stiu si tind sa il aplice din ce in ce mai pregnant.

Automat, se creeaza o nevoie clara si pe baza acesteia si o sumedenie de afaceri profitabile. De la sali de fitness si servicii de yoga acasa, la tutoriale online si carti, pana la echipamente sportive si tot felul de noi produse si servicii.

Una dintre aceste idei de afaceri este Peloton. Discutam despre o bicicleta eliptica ce are incorporat sistem audio si video. La ce bun? Prin intermediul tehnologiei wifi, posesorul bicicletei se conecteaza la cele mai tari cursuri de cycling, informeaza Springwise.

Asa se face ca ai parte de atmosfera optima de la sala de fitness si nimic nu se compara cu asa ceva. Sa tinem cont de faptul ca fara motivatia oferita de antrenori, de cele mai multe ori, rezultatele sunt slabe sau inexistente. Nu de putine ori descoperim ca orice echipament sportiv cumparat pentru a fi utilizat acasa nu isi gaseste utilitatea intr-o pondere satisfacatoare. Tot mersul la sala rezolva problemele insa nu avem intotdeauna timp pentru acest lucru.

Peloton reprezinta o idee de afacere nascuta in Statele Unite si in spatele ei sta un grup de specialisti care au reusit sa efectueze conexiunea intre echipamentul sportiv adecvat si salile de cycling. Se foloseste un ecran cu display multitouch, o serie de senzori care ofera date referitoare la performanta utilizatorului, distanta parcursa, viteza si numarul de calorii arse.

Mai departe se efectueaza conexiunea cu salile de cycling. Utilizatorii isi aleg instructorii preferati, sesiunile dorite si tipul de exercitii pe care doresc sa le urmeze, direct in confortul propriilor lor locuinte, mai noteaza Springwise.

Iata o idee de afacere extrem de interesanta, una originala si care aduce beneficii pentru o serie larga de consumatori. Mai mult, la baza acestei afaceri sta un concept pe care vom miza din ce in ce mai mult in urmatorii ani: intersectia dintre sanatatea si confortul consumatorilor nostri!

Sa aveti succes si afaceri profitabile!


sursa foto: www.pelotoncycle.com




Tags: pelotonafacereafaceri originaleafaceri profitabileafacere originalapeloton cycling

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Cum procedez daca vreau sa-mi francizez afacerea?

de Idei de afaceri
06 Sep 2023
Daca vrei sa iti francizezi afacerea trebuie sa apelezi la o firma specializata. In acest fel, afacerea ta se va extinde, ajungand la cat mai multi...

De ce sa optezi sau nu pentru o afacere in franciza?

de Idei de afaceri
14 Nov 2023
Daca vrei sa-ti incepi viata de antreprenor, insa nu esti familiarizat cu strategiile financiare, poti opta pentru achizitionarea unei francize. Este...

Ce alegi, o franciza sau o afacere personala si personalizata?

de Silviu-marian Banila
25 Sep 2020
Sa investim in afacerea proprie sau intr-o franciza? In primul rand, sa luam in calcul faptul ca franciza ofera siguranta. Stim deja ca acel produs...

Afacere romaneasca - Franciza Leon. Ce ofera?

de Andreescu Sorin
24 Mar 2016
Franciza Leon Gourmet se poate desachide in orice localitate din Romania sau din Uniunea Europeana. Francizorii din Oradea, Bihor, ofera...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]