Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Sarbatori reusite in familie: traditii si retete!

de Ilinca Dobrescu 18 Nov. 2013 2591
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
28% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
56% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Craciunul este la un pas distanta. Si daca este vreun lucru pe care ni-l dorim mai mult si mai mult, este sa il avem pe Mos Craciun acasa, anul acesta!

Evident, vrem sa simtim ca au venit sarbatorile si la mijloc este nevoie de eforturi mai mari decat de George Michael si Mariah Carey, turta dulce si multa beteala. Bineinteles ca nu exista Craciun fericit fara cele evidentiate mai sus. Cine isi imagineaza un Craciun fara "Last Christmas" si restul melodiilor, fara Frank Sinatra si lumanarile cu aroma de scortisoara... Dar mai sunt multe lucruri pe care nu le cunoastem si care reusesc sa faca sarbatorile cu adevarat magice!

"Ideea de a publica o asemenea lucrare mi se pare extraordinara. Uneori ne dorim sa evadam din lucruri prestabilite. Devine monoton sa mergi pe acelasi sablon. Nu cred ca exista oameni care sa nu aprecieze o atmosfera de sarbatoare. Si cu cat distractia are mai multe fatete si incepe mai din timp, cu atat e mai bine. CD-ul “Sarbatori reusite in familie: traditii si retete” m-a facut sa incep numaratoarea inversa pana in seara magica. Mi-am creat deja un plan si sunt absolut convinsa ca ne vom bucura cu totii de doua ori mai mult decat in anii precedenti." mai multe detalii aici >>>>


Pentru cei interesati. lucrarea "Sarbatori reusite in familie: traditii si retete" este disponibila deja. Va ofera posibilitatea unui voiaj complet atat in Romania, cat si in strainatate. Inconjurul lumii, tesut in istorii legate de sarbatorile iernii. Afli lucruri deosebit de interesante, pe care atat cei tineri, cat si cei mai in varsta ar fi interesati sa le cunoasca. Cunosti obiceiuri autohtone, dar si traditii apartinand altor zone ale lumii. Este o calatorie in jurul Pamantului intr-o perioada speciala a anului.

Sfaturile si recomandarile autorilor te vor ajuta sa castigi inspiratia de care ai nevoie pentru a alege cele mai potrivite decoratiuni, dulciuri, lumanari, cadouri... Te vei instrui cu privire la cele mai inspirate aranjamente hand-made. Vei impodobi casa asa cum n-ai mai facut-o niciodata, iar masa festiva va fi la nivelul unui expert!

Nu mai stati pe ganduri! Investiti astazi intr-un ghid pe care il veti folosi ani de-a randul, si voi si cei dragi voua! Detalii AICI >>>>



Tags: craciun cu traditiitraditii de craciuntraditii si retete de craciunafaceri craciun

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]