Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

3 afaceri pe care le poti porni de acasa in paralel cu locul de munca

de Florin Amariei 23 Ian. 2020 9038
3.68 din 33 voturi
RATING UTILIZATORI
28% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
56% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

A venit momentul in care doresti sa faci ceva in plus, pe langa locul de munca, pentru a obtine un venit suplimentar? Daca da, atunci noi avem 3 idei de afaceri pe care le poti porni de acasa in paralel cu locul de munca.

Desi in prima instanta, aceasta varianta poate parea un pic obositoare, e important sa stii ca totul tine de cum iti vei administra timpul. Va fi primul lucru pe care trebuie sa il stapanesti sanatos, astfel incat afacerea ta sa nu iti afecteze in niciun fel performanta la locul de munca actual. 
 
Acum probabil te intrebi de ce ar trebui sa iti aglomerezi timpul cu doua lucruri de facut, in loc sa renunti din start la job-ul actual si sa continui sa lucrezi full-time pentru propriul tau business. Ei bine, e necesar sa ai in vedere faptul ca orice afacere necesita o investitie care nu va face profit din prima luna, intrucat sunt multe lucruri pe care va trebui sa le adaptezi si sa le corectezi pentru a reusi sa ajungi la momentul in care chiar sa obtii un randament bun.
 
Asadar, noi iti propunem 3 idei de afaceri pe care le poti porni de acasa in paralel cu locul de munca si care vor fi usor de administrat pentru a-ti oferi balanta de care ai nevoie.
 
1. Blogging
Iti place sa scrii? Iti place sa vorbesti despre ideile tale? Iti place sa ai dezbateri cu oameni care au idei diferite fata de ale tale? Atunci ar trebui sa inceri deschiderea unui blog prin care sa comunici idei si viziuni catre alte persoane interesate sa citeasca si alte puncte de vedere. In plus, daca ai acumulat expertiza intr-un domeniu, atunci poti sa imparti din intelepciunea si altora. Bineinteles, aici va trebui sa ai in vedere optimizarea SEO si scrierea de articole cuprinzatoare din care cititorii tai sa ramana cu o idee. Este normal sa iti doresti sa revina asupra blogului tau, la fel cum si noua ne pare bine de fiecare data cand un cititor revine pe ideideafaceri pentru a vedea ce propuneri mai avem si astazi.
 
2. Lucrari de artizanat si handmade
Lucrurile unicat sunt din ce in ce mai apreciate de catre cei care isi doresc sa aiba ceva in casa loc ce nu poate fi gasit si pe la alti amici de-ai lor. Avantajul acestor lucruri facute manual este ca preturile practicate sunt destul de bune, ceea ce inseamna ca efortul pe care tu il depui va fi rasplatit. Poti incerca sa faci goblenuri (la inceput alege modele diferite, apoi poti sa faci pe comanda), diverse bijuterii si, cel mai cautat, decoratiuni interioare. Sigur ca lista e lunga si aici poti alege chiar sa produci felicitari hand-made, intrucat lipsa brandului unui retailer international si arhicunosut de pe o felicitare prin care se transmite un mesaj catre o persoana draga sau importanta din viata ta a devenit un lucru extrem de apreciat de romani. Noi chiar ti-am pregatit un ghid pentru realizarea felicitarilor handmade si trebuie sa stii ca o astfel de afacere poate fi demarata cu o investitie de aproximativ 400 de lei. Ce mai astepti? Noi vrem sa stim ca ai succes asa ca iti tinem pumnii sa reusesti!
 
3. Asistent virtual
Sunt din ce in ce mai multe companii care isi externalizeaza serviciile. Te poti acupa de aceste servicii de la tine ce acasa (contabilitate, marketig, revista presei, marketing online etc.)

Succes! Nu uita sa revii pe ideideafaceri.manager.ro, atunci cand mai ai nevoie de o sursa de inspiratie!


Florin Amarieide Florin Amariei
Pasionat de extinderea orizontului serviciilor financiare si de schimb alternative, el lucreaza in cadrul IdeiDeAfaceri.ro inca din 2018 pentru a furniza cititorilor numai informatiile care conteaza cu adevarat.

Tags: idei de afaceri miciidei de afaceri ieftineidei de afaceri care nu ocupa mult timpafaceri mici

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 3.68 din 5 - 33 voturi.

Articole conexe

Sase idei de afaceri mici din care sa te inspiri

de Idei de afaceri
21 Ian 2021
Daca iti doresti sa treci de la statutul de angajat la cel de sef propriu, poti opta pentru o afacere de mici dimensiuni, in care munca ta poate fi...

4 idei de afaceri mici care iti aduc profit

de Florin Amariei
02 Nov 2020
Iti propunem 4 idei de afaceri mici care iti aduc profit suficient pentru a putea reinvesti sa trai din banii castigati pentru o buna perioada de...

6 idei de afaceri mici care pot fi pornite acum

de Florin Amariei
11 Aug 2020
Daca vrei sa obtii un venit suplimentar, atunci avem 6 idei de afaceri mici care pot fi pornite acum drept sugestii pentru tine. Inspira-te, creeaza...

7 idei de afaceri mici care te vor ajuta sa ai mai multi bani

de Florin Amariei
29 Apr 2021
De ce 7 idei de de afaceri mici? Avand in vedere conditiile actuale ale pietei fortei de munca, anticipam ca vor exista romani doritori sa porneasca...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]