Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Atentie: incepe campania de informare pentru Programul National de Dezvoltare Rurala "Fonduri europene pentru mediul rural"

de Mihaela Pascu 03 Feb. 2011 3081
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
28% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
56% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Agentia de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit (APDRP) lanseaza incepand cu data de 2 februarie 2011 campania de informare pentru Programul National de Dezvoltare Rurala (PNDR) "Fonduri europene pentru mediul rural".

Campania, care se va desfasura pe parcursul a cinci luni, urmareste sa constientizeze publicul interesat din mediul rural asupra oportunitatilor de finantare oferite de PNDR si este alcatuita din mai multe niveluri de interactiune cu publicul.

Astfel, un prim nivel il constituie intalnirile cu grupuri mici de locuitori ai satelor, abordare de tip kitchen table, prin care acestia isi vor prezenta ideile de proiecte si vor primi indrumare directa.

O alta componenta o reprezinta atelierele de lucru, care, sub forma unor caravane informative, va aduna mai multi locuitori ai satelor pentru informari detaliate si practice asupra modalitatilor de obtinere a finantarilor nerambursabile.

Incepand din luna martie, prin aceasta campanie de informare vor fi organizate conferinte in fiecare judet. Aceste intanliri au in vedere reunirea mai multor institutii cu care un beneficiarii fondurilor europene nerambursabile intra in legatura, dar si clarificarea aspectelor ce tin de finantarile oferite de catre APDRP.

Nu in ultimul rand, un nivel original de abordare a informarii va fi cel de organizare a unor evenimente publice de profil. Este vorba despre desfasurarea unor targuri tematice (de exemplu: Targul finantarilor europene pentru dezvoltare rurala) care vor reuni beneficiari ai unor proiecte, impreuna cu produsele obtinute de ei, institutii implicate in derularea fondurilor europene nerambursabile dar si banci finantatoare.

Activitatile de informare, implementate sub forma campaniei de informare denumita "Fonduri europene pentru mediul rural - 2011", au in vedere asigurarea egalitatii de sanse in accesarea FEADR prin diseminarea informatiilor catre un numar reprezentativ (raportat la indicatorii de realizare din PNDR) de potentiali beneficiari ai PNDR, indiferent de criterii etnice, sexuale, religioase, precum si de dizabilitati fizice, varsta, statut social sau financiar.

Sursa:
Agentia de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit 



Tags: finantarefonduri europenemediul rural

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

3 surse de finantare pentru deschiderea unui business, in afara de imprumuturi

de Idei de afaceri
26 Mar 2024
In procesul de infiintare a unei afaceri, exista un factor esential care poate determina succesul sau esecul initiativei tale: finantarea. Totusi,...

BVB: Companiile care nu fac eforturi in a avea un business sustenabil nu vor avea acces la finantare

de Bianca Tila
15 Feb 2024
Companiile fara un model de business sustenabil nu vor avea acces la finantare in viitor, spune directorul general al Bursei de Valori Bucuresti,...

MAT: Linie de finantare dedicata studentilor antreprenori

de Bianca Tila
13 Apr 2023
Ministerul Antreprenoriatului si Turismului va crea o noua linie de finantare dedicata studentilor antreprenori. Initiativa este sustinuta si de...

MAT: Notificari de acceptare la finantare pentru Femia antreprenor, Start-Up Nation si Start-Up Nation Diaspora

de Bianca Tila
24 Mar 2023
Ministrul Antreprenoriatului si Turismului a transmis notificari de acceptare de principiu la finantare in cadrul programelor Femeia antreprenor,...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]