Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

De ce sa intri in industria turismului montan?

de Alina Cotae 08 Dec. 2010 2024
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
39% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
52% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Este deja al saselea an consecutiv cand se mediatizeaza intens Hotelul de Gheata de la Balea Lac!

Unitatile de cazare din imprejurimile Lacului Balea beneficiaza de o promovare extraordinara, fenomenul creat de „Ice Hotel” atragand o multime de turisti in zona.

Astfel, anul acesta se va construi cel de-al saselea Hotel de Gheata de la Balea Lac. El va avea o forma asemanatoare cu cel de anul trecut, insa va avea cu 14 camere mai mult.

Contructia Hotelului de Gheata a inceput luni, in inima Masivului Fagaras. Cei din echipele de constructii au montat primele cofraje, au trasat „amprenta” viitorului hotel si au inceput construirea primilor pereti interiori ai obiectivului.

Datorita stratului de zapada, nu tocmai consistent, si a grosimii mici a ghetii din lacul Balea, lucrarile au inceput cu zece zile intarziere. Totusi, se va lucra la capacitate maxima astfel incat hotelul sa fie gata la data stabilita.

Se doreste ca hotelul sa fie obiectivul principal al unui Complex de Gheata. In apropierea hotelului va fi construita o noua Biserica de Gheata, precum si alte constructii. Toate acestea compun proiectul de marketing turistic: „Ice Hotel Balea Lac 2011”, de promovare a ineditului complex atat in tara noastra, cat si in strainatate.

Viitorul hotel va fi realizat in aceeasi locatie ca si obiectivele din anii anteriori, si anume in imediata apropiere a statiei de telecabina de la Balea Lac. In schimb, cel de anul acesta va ocupa o suprafata mult mai mare, deoarece in interiorul sau vor fi amenajate un bar si un restaurant, cu loc de servire a mesei.

Tema din acest sezon este „Ice Hotel – Light and Stones”, urmand ca fiecare camera sa poarte numele unei pietre pretioase sau semipretioase. In functie de conditiile meteorologice, care presupun temperaturi scazute si un strat abundent de zapada, hotelul va putea fi vizitat inca din Ajunul Craciunului.



Tags: ice hotelhotelul de gheata

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]