Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Facebook le da bani utilizatorilor! Vezi conditiile!

de Florin Amariei 25 Iun. 2018 2386
4.42 din 6 voturi
RATING UTILIZATORI
28% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
56% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Unii utilizatori de facebook vor putea castiga de la 4,99 de dolari si pana la 29,99 de dolari de pe urma altor membri ai retelei de socializare.

Grupurile dedicate parintilor, pasionatilor de gatit si celor care ofera servicii de curatenie la domiciliu vor fi primele care vor primi noua facilitate ca parte a unui test.
 
Grupurile deja existente vor ramane intacte, insa vor avea in curand optiunea de a lansa subgrupuri premium. De exemplu, un grup pentru parinti (Grown and Flown Parents) face un subgrup dedicat admiterilor la colegiu si va percepe o taxa de 29,99 dolari pentru accesul la consilieri.
 
In timp ce in trecut grupurile de Facebook au fost intotdeauna gratuite, taxarea membrilor ar putea accentua sentimentul de exclusivitate si ar putea atrage mai multi utilizatori ai retelei de socializare, insa exista si posibilitatea sa indeparteze oamenii de acest concept.
 
Facebook afirma ca noua caracteristica este in special pentru administratorii de grup, care au depus efort pentru a-si dezvolta comunitatile. De asemenea, compania spune ca administratorii ar putea lua banii pe care ii castiga pentru a crea continut de calitate superioara si pentru grup, fie ca este vorba de mai multe postari, clipuri video sau intalniri si evenimente offline.
 
Pentru moment, functia este inca un experiment, iar Facebook nu va percepe comision din taxele de abonament. Ca parte a politicilor standard a marketplace-urilor pentru aplicatii App Store si Google Play, Apple si Google vor percepe un procent din aceste taxe.
 
Acesta este doar inceputul eforturilor Facebook de a genera bani din grupuri, care, spre deosebire de News Feed, nu se bazeaza pe publicitate.


Florin Amarieide Florin Amariei
Pasionat de extinderea orizontului serviciilor financiare si de schimb alternative, el lucreaza in cadrul IdeiDeAfaceri.ro inca din 2018 pentru a furniza cititorilor numai informatiile care conteaza cu adevarat.

Tags: facebookbani pe facebookmonetizare facebook

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.42 din 5 - 6 voturi.

Articole conexe

Facebook Messenger lanseaza jocuri pentru conferintele video

de Bianca Tila
05 Apr 2023
Facebook Messenger ofera utilizatorilor posibilitatea de a se juca direct in cadrul aplicatiei, in timp ce comunica video. In acest sens,...

Facebook vrea sa inchida Facebook Gaming

de Bianca Tila
31 Aug 2022
Facebook intentioneaza sa inchida Facebook Gaming, concurent al aplicatiei Twitch detinut de Amazon. Facebook Gaming permite utilizatorilor sa...

Meta face schimbari. Facebook imparte newsfeed-ul in doua

de Bianca Tila
22 Iul 2022
Facebook se va concentra, din nou, la continutul viral in defavoarea postarilor de la prieteni. Algoritmul aplicatiei detinute de Meta face...

NYSE: Facebook se numara printre companiile ce au condus la scaderea bursei

de Bianca Tila
23 Mai 2022
Companii precum Apple, Microsoft, Amazon, Tesla, Alphabet (Google) si Meta Platforms (Facebook) au inregistrat cresteri mari in ultimii ani, incat in...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]