Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

O altfel de pensiune

de Ideideafaceri.ro 20 Feb. 2020 2544
4.6 din 5 voturi
RATING UTILIZATORI
61% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Este o afacere potrivita celor cu afinitati pentru cresterea si ingrijirea animalelor. Calitatea cea mai importanta pentru un astfel de intreprinzator este dragostea pentru animale.

Pensiunile canine, caci despre o astfel de afacere este vorba, isi ofera serviciile acelor persoane care pleaca in vacanta sau isi amenajeaza locuinta si au nevoie de un loc special amenajat si sigur unde sa-si lase cainele in perioada respectiva.
 
Aceste servicii variaza de la simpla hranire si plimbare a animalului, pana la toaleta, spalare, coafura, cosmetica, dresaj si chiar monta, iar tarifele percepute sunt cuprinse intre 200 si 400 euro/luna.
 
Pana sa ajungem la nivelul faimoaselor hoteluri pentru caini din Occident, o pensiune poate fi amenajata sub forma mai multor padocuri (boxe), amplasate unul langa altul.
 
Potrivit normelor internationale impuse de Asociatia pentru Protectia Animalelor, o asemenea boxa trebuie sa aiba cca 12 mp si sa contina cusca propriu-zisa a animalului si o portiune deschisa, unde acesta sa se poata misca liber.
 
Solutia ideala pare a fi acoperirea placii de beton cu un panou de lemn, inaltat cu 20 cm fata de baza si prevazut cu orificii pentru scurgere. Prin inlocuirea periodica a lemnului, se evita murdarirea sau accidentarea cainelui.

Succes! 
 


Tags: pensiune caninaidei de afaceri turismhotel pentru catei

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.6 din 5 - 5 voturi.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]