Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Site-urile de recrutare nu sunt afectate de criza!

de Alina Cotae 02 Dec. 2010 2352
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
28% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
56% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Afla de ce portalurile online de recrutare a resurselor umane sunt atat de profitabile

Platforma de recrutare pentru locuri de munca in strainatate, Tjobs.ro, este pe cale sa semneze un contract cu un grup de investitori pentru o finantare estimata la nu mai putin de 500.000 de Euro.

Site-ul, care este dezvoltat la Targu Mures, ofera lunar acces la apoximativ 21.500 de noi locuri de munca peste hotare. De asemenea, reuneste 560 de agentii de recrutare din Romania, ce reprezinta 98% din companiile de profil.

Compania beneficiaza de aceasta finantare dupa ce a participat la evenimentul VentureConnect. Acesta a fost organizat de casa de avocatura Biris Goran in luna iunie, la Bucuresti. Dupa ce proiectul a fost prezentat in cadrul evenimentului, au urmat discutii cu investitorii straini invitati. Ulterior, au avut loc negocieri si testari ale viabilitatii platformei, dar si a seriozitatii echipei, timp de inca doua luni.

Calin Stefanescu, CEO al Tjobs.ro, dezvolta povestea: „Am mers la VentureConnect mai mult pentru a valida valoarea proiectului. Nu cautam neaparat o finantare, dar nici nu porneam cu gandul sa respingem eventualele propuneri. Ne bucuram ca am gasit parteneri de afaceri care ne-au apreciat planul de dezvoltare, experienta in domeniu si dedicarea echipei. Practic, cu aceasta finantare reusim sa terminam anul viitor ce ne-am propus sa dezvoltam pana la finalul lui 2012”.

In aceeasi masura, el explica de ce nu poate dezvalui viitoarea structura a actionariatului:

„Vom putea face publica aceasta informatie dupa finalizarea investitiei, cel mai tarziu in ianuarie. In prezent suntem doi actionari, ambii detinand 50% din companiei - eu si directorul financiar, Sebastian Niezgoda”.

Investitia va contribui desul de mult la dezvoltarea companiei, precum si la recrutarea unor noi angajati: „Acum suntem 11 oameni, in ianuarie vom dubla acest numar, la 23. Vom recruta pentru un departament de dezvoltare si unul pentru vanzari externe”, a mai spus Stefanescu.

Portalul Tjobs.ro a fost lansat oficial in luna iulie a anului trecut. Aceasta lansare a avut loc dupa zece luni de cercetare a pietei si planificare a proiectului. Investitia initiala este estimata la 100.000 Euro si este cel putin dublata de valoarea resurselor personale alocate de initiatori. Pana in luna august a anului curent, livrarea serviciilor nu a fost taxata. In momentul de fata, modul de oferire al acestora se bazeaza pe abonamentele oferite agentiilor de recrutare, taxele percepute pentru promovarea CV-urilor si comisionul obtinut din derularea contractelor de la companiile internationale care angajeaza. Printre planurile de viitor se numara cresterea numarului de locuri de munca oferite si de contracte obtinute la nivel international. Cei mai aprigi concurenti ai site-ului sunt: BestJobs, eJobs si MyJob.



Tags: recrutaresitecriza

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Criza de cacao se adanceste. Preturile se majoreaza

de Bianca Tila
01 Apr 2024
Pretul platit la portile fermelor pentru boabele de cacao se va majora pana la 1.500 de franci CFA (2,47 dolari) per kilogram, de la pretul actual de...

Service-ul auto, o afacere rezistenta la criza

de Idei de afaceri
26 Mar 2024
Intr-o lume in continua schimbare, unde incertitudinea economica poate afecta multe sectoare, industria service-urilor auto demonstreaza o rezilienta...

Google plateste site-uri pentru a utiliza instrumentele bazate pe AI

de Bianca Tila
28 Feb 2024
Google a realizat parteneriate cu mai multi publisheri, pe care ii plateste pentru a utiliza un instrument de AI in vederea publicarii continutului...

Amazon: Construirea textului de pe site

de Idei de afaceri
16 Ian 2024
Acest pas e probabil cel mai complicat, deoarece aici trebuie scoase in evidenta beneficiile produsului si poate fi definitoriu in rata de conversie....

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]