Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Idei de Afaceri: Companie de consultanta in domeniul dotarilor hardware si software

de Andrei- Marius Cristof 14 Apr. 2011 3643
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
67% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
35% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
47% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Foarte multa lume doreste un calculator nou. Sau mai multe! - Fie pentru uz personal, fie pentru a porni o afacere, fie pentru a dota un birou nou infiintat intr-o firma, cererea este foarte mare in acest domeniu! Deseori, calculatoarele cumparate nu sunt suficient de puternice, in speranta ca se vor salva din costuri, insa singurul efect este acela ca munca unor angajati ce folosesc calculatoare neadecvate activitatii lor va fi mult ingreunata, iar eficienta si productia vor scadea.

In acest context, poate interveni o companie care ofera exact asta - sfaturi si consultanta pentru achizitia unui sistem in functie de necesitatile fiecarui client, fie ca acesta este o companie renumita ce are nevoie de 100 de calculatoare performante, fie ca acesta este un utilizator de rand care are nevoie de un computer pentru a citi e-mail-urile si a interactiona cu prietenii pe Facebook.
 
EXEMPLU:

Deseori, cand merg intr-un magazin de calculatoare, vad clienti care nu inteleg deloc ce incearca vanzatorul sa le explice; clienti care sunt trasi pe sfoara, ajungand sa plateasca dublul sumei necesare pentru componenta dorita; clienti care nu sunt familiarizati cu domeniul hardware si pe care viteza cu care se schimba componentele de la an la an ii intimideaza.

Acesti clienti pot beneficia de sfatul unei firme de consultanta care vine sa acopere exact aceasta nevoie, aceea de a face o achizitie potrivita.

De un astfel de business pot beneficia si companiile care vor sa-si imbunatateasca infrastructura deja existenta, pentru a optimiza reteaua si traficul pe Internet.
Sau companii care vor sa treaca la un nou sistem de operare - ele pot apela cu incredere la o astfel de firma, care se va ocupa de toate problemele care pot aparea la momentul unei astfel de schimbari majore.
INVESTITIE INITIALA:
Ca investitie initiala, ar fi necesara angajarea unor persoane cu experienta in domeniul hardware, software si in special retelistica, angajati cu aptitudini de "problem solving" pentru a putea gestiona situatii neasteptate ce pot aparea la fiecare client, in functie de complexitatea operatiilor dorite de acesta. 
 



Tags: ideideafacerihardwaresoftwaresfaturi

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Sfaturi pentru organizarea gradinii la trecerea dintre anotimpuri

de Idei de afaceri
06 Feb 2024
Esti pe punctul de a incepe o calatorie fascinanta prin tainele gradinii tale, acolo unde fiecare trecere dintre anotimpuri este un spectacol de...

Sfaturi utile pentru antreprenorii ce se afla la inceput de drum

de Idei de afaceri
17 Ian 2024
Experienta de lucru din alta tara poate fi o adevarata oportunitate de a invata lucruri valoroase de la alti profesionisti. Odata cu trecerea anilor...

Lucreaza de acasa: cum sa faci bani lucrand de acasa cu sfaturi de la Jooble

de Idei de afaceri
24 Oct 2023
Descopera secretele pentru a face bani cu succes din confortul casei tale cu informatii de la Jooble. De la oportunitati de angajare la distanta pana...

Arobs Transilvania Software vrea sa atraga 55 de milioane de euro de la Bursa

de Bianca Tila
25 Sep 2023
Arobs Transilvania Software intentioneaza sa atraga aproximativ 55 de milioane de euro de pe Bursa. Compania vrea sa sustina extinderea si...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]