Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

In ce domenii vor sa investeasca retailerii in Romania?

de Ideideafaceri.ro 23 Nov. 2010 1958
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
28% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
56% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

In urma unui studiu realizat de compania CBRE, rezulta faptul ca tara noastra se afla pe pozitia 15 intr-un top al preferintelor retailer-ilor privind patrunderea pe noi piete de desfacere din zona EMEA (Europa, Orientul Mijlociu si Africa).

Nu mai putin de 36 de retailer-i, din totalul de 220 care au participat la sondaj au declarat ca sunt interesati de investirea in dezvoltarea retelelor detinute in Romania sau chiar de demararea catorva noi. Conform aceluiasi studiu, tarile cele mai vizate pentru expansiuni pe pietele de desfacere sunt Germania, Polonia si Franta.

In ceea ce priveste situatia actuala a pietei de retail-eri din Romania, incluzand mall-urile, parcurile de retail, galeriile comerciale si outlet-urile, se observa ca s-au acumulat suprafete de 1.350.000 de metri patrati. De mentionat este faptul ca in aceasta cifra se regasesc si proiectele inaugurate in perioada ianuarie-septembrie 2010, insumand nu mai putin de 122.805 metri patrati.

Ponderea majoritara este detinuta de Bucuresti, aproximativ 70%, compusa din inaugurarea mall-ului Sun Plaza si a centrului comercial Cocor Luxury Store, in timp ce restul de 30% este alcatuit din Atrium Center, Arad, si mall-ul Promenada-Severin Shopping Center, Drobeta Turnu Severin.



Tags: noi piete de desfacere

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]