Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Organizeaza evenimente de neuitat pentru cei mici!

de Alina Cotae 14 Dec. 2010 2775
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
67% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
35% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
47% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Cum sa nu dai gres cu petrecerea copilului tau

Perioada sfarsitului de an este una magica, mai ales pentru copii. Totul in jurul lor straluceste si le atrage atentia: de la luminitele colorate, la dulciuri, bunatati, jocuri, surprize si, bineinteles, cadouri. In schimb, adevarata incantare pentru cei mici o reprezinta petrecerile, fiind un bun prilej pentru distractie. In continuare, ti-am prezentat cateva sfaturi care sa te ajute in organizarea unei petreceri de neuitat.

Lasa-l pe cel mic sa decida pe cine vrea sa invite, si nu il determina sa se simta prost daca nu vrea sa invite anumiti copii. Pana la urma, este petrecerea lui, si el trebuie sa se simta bine.

In ceea ce priveste, totusi, selectia, este bine ca, in cazul in care prichindelul tau are peste opt ani, sa inviti doar copii de acelasi sex cu el, pentru ca, dupa aceasta varsta, baietii se joaca doar cu baietii, iar fetele, numai cu fetele. De asemenea, pentru copii mai mici de 2 anisori, este indicat sa inviti doar persoane pe care el le cunoaste bine.

Ca numar de copii invitati, acesta ar trebui sa se incadreze intre 12 si 15, altfel exista riscul ca cei mici sa se imparta in grupuri si devin mai greu de controlat. Indiferent de numarul sau de varsta copiilor, o petrecere de acest gen nu trebuie sa tina mai mult de trei ore.

Daca esti un parinte ocupat si nu ai timp sa stabilesti toate detaliile, poti opta pentru organizarea petrecerii in locuri special amenajate pentru copii. Aici vor putea beneficia de spatiu suficient de desfasurare, meniuri atat pentru copii, cat si pentru parinti, o supraveghere atenta, si cel putin un animator.

Daca prichindelul inca mai este la gradinita, cel mai bine ar fi sa organizezi petrecerea acolo, aceasta fiind si o varianta mai putin costisitoare.

Totusi, in cazul in care organizezi petrecerea la tine acasa, nu invita mai mult de sapte copii. Cel mai bine este sa optezi pentru o petrecere tematica, de exemplu petrecere cu pirati, cu indieni, cu zane sau cu dinozauri.

Un lucru esential este decorarea spatiului petrecerii. Cea mai inspirata alegere o reprezinta baloanele colorate, mai ales cele umplute cu heliu, foarte amuzante pentru copii.

In general, la petreceri, copiii nu mananca prea mult. Astfel, nu pregati mese fastuoase, ci opteaza pentru un bufet suedez cu pizza, sandvisuri si popcorn. Fii sigur ca cei mici au la dispozitie multe racoritoare sanatoase (neacidulate) si destula apa.

Cel mai bine ar fi sa planuiesti din timp ce vor face copiii pe parcursul petrecerii. Daca ei sunt mai mici de cinci – sase ani, nu apela la animatori costumati in clovn, cu peruci sau fete pictate. Este posibil ca cei mici sa se sperie si sa nu se simta confortabil. Pe de alta parte, pentru cei mari, aceasta optiune este mai mult decat indicata.

Pe toata durata petrecerii, incearca sa tii aparatul foto pregatit si asigura-te ca tortul va fi livrat la timp, fara sa uiti de lumanari. Este indicat ca activitatile ultimei jumatati de ora a petrecerii sa nu fie prea agitate, altfel prichindeilor le va veni greu sa plece.



Tags: dulciurijocurisurprizecadouricopii

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Netflix lanseza o aplicatie pentru controlarea jocurilor de TV

de Bianca Tila
09 Aug 2023
Netflix pregateste lanseaza propriilor jocuri pe TV prin anuntarea noii aplicatii ce poate fi folosita drept controller. In prezent, compania nu...

Facebook Messenger lanseaza jocuri pentru conferintele video

de Bianca Tila
05 Apr 2023
Facebook Messenger ofera utilizatorilor posibilitatea de a se juca direct in cadrul aplicatiei, in timp ce comunica video. In acest sens,...

Microsoft rezolva problemele de performanta ale jocurilor din Windows 11

de Bianca Tila
05 Dec 2022
Microsoft livreaza un patch care promite sa rezolve problemele cauzate gamerilor de cel mai recent update. In urma instalarii Windows 11 2022...

Industria de jocuri video din Romania si-a dublat cifra de afaceri

de Bianca Tila
25 Oct 2022
Industria dezvoltatoare de jocuri video din Romania si-a dublat cifra de afaceri din ultimii cinci ani. Comparativ cu 2020, acum s-a inregistrat o...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]