Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Salonul - afacerea cea mai profitabila in perioada Pastilor

de Florin Amariei 13 Apr. 2018 2039
5 din 2 voturi
RATING UTILIZATORI
67% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
35% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
47% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Stim ca majoritatea romanilor tin de bani pentru a-i cheltui in anumite perioade speciale pe care majoritatea dintre noi le consideram traditionale, dar primavara marcheaza un moment important pentru o afacere in mod special.

Din start, putem spune ca exista mai multe parti bune pentru cei interesati de acest domeniu. Sa-ti pornesti propria misiune pe drumul antreprenoriatului nu e foarte greu, daca te intereseaza ceea ce vom prezenta in randurile de mai jos.
 
Salonul de coafura si clinicele de specialitate au fost in primavara lui 2018 cele mai profitabile afaceri. Potrivit datelor INS, in perioada adiacenta Sarbatorilor Pascale, profitul saloanelor de coafura si cosmetica au crescut in 2017 cu pana la 50%. Anul acesta au crescut cu peste 50%. 


Citeste si:
 
Un semn pe care oricine il poate remarca cu usurinta este faptul ca in apropiere de sarbatori nu poti obtine nici macar o programare la un salon decent, iar tarifele sunt pe masura. Cum listele de asteptare devin din ce in ce mai lungi, preturile cresc si ele. Pentru cateva mici operatiuni unii clienti ajung sa plateasca si pana la 1000 de lei.
 
Un reprezentant de salon spune pentru o televiziunea de stiri din Romania ca: "Sunt foarte mult programari, mai ales din partea doamnelor ce vor sa vina sa se aranjeze inainte de sarbatoarea Pastelui. Crestere exista, chiar si cu 50%.
 
Programarile in clinicile de specialitate au fost facute cu cel putin doua luni inainte, iar unele proceduri pot depasi cu usurinta suma de 1000 de lei. 
 

Citeste si:
 
"In aceasta perioada lucrurile merg la foc continuu. Numarul pacientilor si respectiv cifra de afaceri a crescut cu cel putin 50%.", spune Manuela Ravescu, dermatolog.
 
Cosmeticianul Daniela Blenovici arata ca "In general se doresc tratamente cu efect instant de infrumusetare, adica niste tratamente care sunt un pic mai puternice. Aceste terapii costa intre 185 si 250 de lei."
 
Este clar ca in aceasta perioada clientele si unii clienti nu s-au mai uitat la costuri.
 
O alta statistica de interes pentru cei care ar vrea sa porneasca pe acest drum in antreprenoriat este cea a INS, realizata in 2017, conform careia interesul doamnelor pentru aspectul fizic a crescut cu peste 70% fata de 2016. 

Pentru un prim pas de succes iti recomandam sa citesti si Start in afaceri: Salon de infrumusetare.

Mult succes!


Florin Amarieide Florin Amariei
Pasionat de extinderea orizontului serviciilor financiare si de schimb alternative, el lucreaza in cadrul IdeiDeAfaceri.ro inca din 2018 pentru a furniza cititorilor numai informatiile care conteaza cu adevarat.

Tags: salon magicsalon drumul tabereisalon infrumusetareafacere salon de infrumusetare

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 2 voturi.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]