Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum sa pui bazele unei companii de producere a alcoolului de la tine de acasa

de Andrioae Ruxandra 15 Iul. 2014 20658
4.22 din 29 voturi
RATING UTILIZATORI
67% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
35% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
47% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Bauturile sunt la cererea oamenilor care prefera bauturile alcoolice si non-alcoolice disponibile in frigiderele magazinelor. Daca ai experienta in productia alcoolului (eventual daca ai mai lucrat intr-o fabrica de productie a alcoolului) si daca iti poti permite costurile uriase la inceputul afacerii, atunci ar trebui sa iti incepi afacerea tinand cont de urmatoarele sfaturi:

 
1. Studiile de piata
Trebuie sa faci studii de piata inainte sa te afunzi in activitate. Productia alcoolului este un domeniu foarte competitiv, care necesita planuri si implica investitii ridicate pentru inceput.
 
Stabileste intalniri cu proprietarii sau managerii companiilor pe care le cunosti si vorbeste despre planurile tale de a intra in acelasi teren alunecos. Afla tot ceea ce poti despre aceasta industrie, inclusiv despre riscuri si oportunitati.
 
2. Scrie-ti planul de afaceri
Creeaza un plan de afacere pentru compania ta de productie a alcoolului. Planul trebuie sa includa detalii precum stabilirea scopurilor si obiectivelor tale, costurile estimate ale productiei, castiguri, analize de piata, puncte unice de vanzare, strategii de marketing etc. 
 
Planul de afaceri te va ghida catre procesul dezvoltarii afacerii tale si te va ajuta sa iti atragi investitorii sa iti sprijine afacerea. Daca planul tau este pus la punct si arata ca planul unui profesionist, ai toate sansele sa obtii finantarea de care ai nevoie.
 
3. Gaseste furnizori
Daca afacerea ta va consta in productia alcoolului, trebuie sa gasesti furnizori cu mare cautare pe piata si materiale prime pentru productie, precum arome, indulcitori si coloranti.
 
4. Obtine licentele necesare
Companiile care produc alcool de orice fel functioneaza conform normelor legislative si au licentele corespunzatoare. Informeaza-te asupra legislatiei si ceea ce trebuie sa faci pentru a avea o afacere legala.
 
5. Construieste sau cumpara centre de imbuteliere
Alcoolul pe care il vei produce va fi depozitat in sticle si daca este prea costisitor pentru tine poti externaliza productia de sticle catre companiile cu sisteme compatibile. 
 
6. Angajeaza personal
Fara indoiala, nu-ti poti conduce singur compania si vei avea nevoie de alti oameni sa te ajute. Vei avea nevoie de manipulanti ai aparatelor, supravegherea imbutelierii, contabilitate si de tot ceea ce afacerea ta are nevoie sa inceapa. Asigura-te ca ai un personal cu experienta si talentat, astfel incat reputatia ta sa reflecte calitatea angajatilor tai.
 
7. Scoate-ti afacerea pe piata 
Fa reclama afacerii tale prin intermediul televiziunii, a radioului si a internetului. Ai la dispozitie retelele de socializare, plus sansa de a deveni cunoscut si avand propriul tau site al afacerii. Creeaza o echipa de vanzare pentru a-ti vinde produsele prin supermarketuri, cafenele, hoteluri si restaurante.
 
Odata ce ai inceput afacerea, este important sa te concentrezi pe produse de calitate si, intre timp, sa iti extinzi linia de productie si sa iti cresti afacerea.
 
Sursa: www.mytopbusinessideas.com
 


Tags: afaceriidei de afaceriafaceri la domiciliuafacere alcoolproductie alcoolplan de afaceri

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.22 din 5 - 29 voturi.

Articole conexe

Idei de afaceri de la cititori. Chillya - proiectul unui arhitect roman

de Florin Amariei
30 Iun 2020
Noua ne place sa fim in contact cu cititorii, iar uneori descoperim si idei de afaceri interesante care merita scoase la lumina. In materialul de mai...

3 afaceri foarte profitabile in aceiasi bransa - farmacie, pet-shop si cabinet veterinar

de Andrei Panait
29 Sep 2015
Medicul Cristian Badulescu a visat inca de pe bancile liceului sa aiba intr-o zi un cabinet veterinar propriu. Pentru a-si realiza visul, a pus intai...

Ingeniozitatea unui om de afaceri

de Idei de afaceri
10 Oct 2014
Un om de afaceri intra intr-o banca din New York, se duce la ghiseul "Imprumuturi" si ii spune functionarului de serviciu: "Stiti, plec in Europa...

Oportunitatea unei afaceri profitabile cu boabe de cafea

de Andrioae Ruxandra
15 Iul 2014
Cafeaua este o bautura foarte populara si un numar mare de oameni consuma mai mult de o cafea zilnic. Din acest motiv, nu vei putea da gres cu...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]