Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Secretele dietei in functie de ... anotimpuri!

de Ideideafaceri.ro 08 Ian. 2013 13934
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
37% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
46% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
29% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Dietele ne atrag interesul din ce in ce mai mult si lucrurile sunt pe cat de normal se poate. Este esential sa intelegem faptul ca nu toti avem un program de lucru constant si de lungimea potrivita. Unii dintre noi lucreaza pana seara tarziu si mesele sunt in continuu decalate.

Mai nou, cercetatorii ne spun faptul ca nu conteaza atat de mult ce mananci, ci momentul in care mananci. Desigur, exista mai multe aspecte esentiale de care sa tinem cont pentru o dieta de invidiat.

Pentru cei care se afla in incercarea de a reduce din numarul de kilograme, CD-ul "Secretele dietei in functie de anotimpuri" promite sa iti explice cateva lucruri interesante, lucruri care sa te ajute sa iti indeplinesti obiectivele cat mai rapid. Iata cateva dintre informatiile prezentate in cadrul CD-ului:


1.    De ce NU trebuie sa mananci capsuni in timpul iernii.

2.    Nu sunt doar patru anotimpuri intr-un an - exista cinci anotimpuri, in realitate! Intelege acest secret extraordinar, si sanatatea ta ar putea inflori ca niciodata inainte!

3.    De ce NU ar trebui sa incepi o cura de dezintoxicare imediat dupa Craciun! Descopera momentul perfect pentru a-ti curata organismul - si a-ti imbunatati starea de sanatate.

4.    De ce sa mananci alimente amare in timpul verii iti poate intari inima mult mai mult decat in orice alta perioada din an.

5.    De ce trebuie sa faci o anumita schimbare in dieta toamna, atunci cand frunzele isi schimba culoarea! Acest truc ti-ar putea intari plamanii si ar putea inlatura orice problema digestiva.

Lucrarea "Secretele dietei in functie de anotimpuri" se adreseaza celor care doresc sa isi prelungeasca viata cu ani sanatosi si plini de energie, celor care doresc sa scape de dureri si boli cu ajutorul alimentelor de zi cu zi. Desigur, lucrarea se adreseaza in special acelor persoane care doresc sa slabeasca sanatos si fara conditii greu de respectat.



Lucrarea "Secretele dietei in functie de anotimpuri" este disponibila aici>>>>


Tags: dieta anotimpuridieta in functie de anotimpuridieta secreta

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]