Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Apa termala de Herculane - Baza unei afaceri de succes

de Ilinca Dobrescu 01 Oct. 2013 12434
5 din 2 voturi
RATING UTILIZATORI
37% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
46% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
29% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Multi cunosc beneficiile apei termale de Herculane insa putini le folosesc in avantajul lor. Trist este ca la dispozitia noastra exista resurse pe care trebuie sa utilizam in mod eficient, in avantajul nostru si al afacerilor pe care dorim sa le dezvoltam.

Un exemplu exceptional de utilizare eficienta a apei termale Herculane este cel reprezentat de afacerea Rucsandrei Hurezeanu, femeia de afaceri care a mizat pe dermatocosmeticele Ivatherm, produse in Franta si ambalate si vandute in Romania.

Rucsandra Hurezeanu a construit o marca puternica plecand de la calitatile apei termale de la Herculane, singura afacere romaneasca de profil, noteaza BusinessMagazin.ro.

"Tot mai multi clienti vor sa cumpere produse sigurem, care nu produc alergii", explica Rucsandra Hurezeanu, citata de BusinessMagazin.ro. Antreprenoarea a pornit afacerea Ivatherm in 2005, dupa ce a terminat un MBA in marketing in Franta si un stagiu in cadrul companiei producatoare de medicamente Servier. Rucsanda Hurezeanu este de formatie profesionala medic.

Dupa o perioada de timp in care a lucrat in domeniul farma, antreprenoarea a luat decizia de a-si incepe o afacere cu propria marca de cosmetice. Inspiratia Rucsandrei Hurezenu? Apa termala de la Herculane!

In 2005, femeia de afaceri a concesionat un izvor - Hercules 1. Este vorba despre singurul izvor termosalin. Apa este imbuteliata si transportata catre fabricile din Franta, acolo unde este folosita pentru realizarea produselor Ivatherm. De acolo merg in Targu-Mures, la depozitul central, unde sunt puse in cutii, li se adauga prospectul si apoi merg direct in farmacii.

Clientii care le folosesc raman fideli pentru ca discutam despre produse de calitate inalta, realizate conform regulilor unor profesionisti cu experienta in domeniu.

Iata cum o femeie de afaceri a reusit sa transforme o resursa pe care cu totii o avem la dispozitie intr-o sursa veritabila de profituri! Este un model de antreprenor care ne inspira prin lectia pe care ne-o ofera. Uneori, banii sunt la picioarele tale. Trebuie doar sa deschizi bine ochii si sa folosesti ceea ce deja ai la indemana.


Mult succes si afaceri profitabile!

sursa foto: old.qmagazine.ro



Tags: afaceri ivathermivatherm afacereafaceri apa termalarucsandra hurezeanu afaceri

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 2 voturi.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]