Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Robert Redford - Omul de afaceri din spatele actoriei

de Maria Nicutar 20 Iun. 2011 3398
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
28% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
56% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Pe numele sau complet, Charles Robert Redford Jr., marele actor s-a nascut pe data de 18 august ,1936 in Santa Monica, California. Robert Redford s-a remarcat ca actor, regizor, producator, fliantrop si peste toate, ca prestigious om de afaceri. Cariera sa de actor a inceput in 1959 si i-a adus numeroase premii pentru talentul sau de necontestat.

Celebrul actor a castigat doua Oscaruri si numeroase alte premii pentru filmele in care a jucat, pe care le-a regizat sau produs.

Ca om de afaceri, Robert Redford a fost fondatorul festivalului de film Sundance, institutului Sundance,  cinematografelor, catalogului si canalului de televiziune cu acelasi nume. Brandul Sundance s-a facut remarcat datorita posibilitatii pe care actorul a pus-o la dispozitia regizorilor si producatorilor de a-si face cunoscute filmele independente.

Institutul Sundance a fost infiintat in 1981 si este o organizatie non-profit si are misiunea de a face posibila vizibilitatea regizorilor si producatorilor de filme care isi doresc lipsa presiunilor de natura comerciala sau politica. In acest fel, Redford a reusit sa creeze un mediu propice pentru dezvoltarea persoanelor implicate in industria filmului si pentru descoperirea talentelor ascunse.

Festivalul de film Sundance se tine in fiecare an in luna ianuarie in Park City, Utah si isi premiaza cele mai bune filme independente.

Canalul de televiziune Sundance a avut premiera in 1996 si a fost conceput ca unul de difuzare continua de filme independente.

Catalogul Sundance reprezinta o colectie impresionanta de bijuterii, articole vestimentare, accesorii, articole de incaltaminte, genti, articole de decorare interioara, cadouri si altele, toate destinate atat femeilor cat si barbatilor. Majoritatea produselor comercializate sunt handmade si se bucura de vanzari foarte mari. Pe langa acestea, Redford mai detine si un restaurant localizat in Park City, Utah, numit Zoom.

Per total, Robert Redford a dovedit intregii lumi ca in spatele actoriei se ascunde un om de afaceri cu o viziune larga si cu un spirit antreprenorial de succes.




Tags: robert redford sundancerobert redford om de afaceri

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]