Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Top 5 carti de dezvoltare personala - Recomandarea specialistilor

de Camelia Diaconu 26 Aug. 2019 7866
3.63 din 4 voturi
RATING UTILIZATORI
37% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
46% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
29% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Sa citesti cartea potrivita poate reprezenta primul pas spre dezvoltarea afacerii vietii tale. Chiar daca fiecare dintre noi ne dorim sa avem o afacere pe cont propriu, putini reusesc sa isi si vada visul cu ochii, tocmai din cauza riscurilor la care trebuie sa se supuna. Dezvoltarea personala este primul pas pe care trebuie sa il stapanesti pentru a-ti creste increderea in tine, asa ca, iata care sunt cele mai potrivite carti motivationale pe care trebuie sa le citesti!

Lider fara functie - Robin Sharama. Mai exact cartea care te va motiva sa iti depasesti limitele, pentru ca: “Atunci cand iti fortezi limitele, limitele tale se vor extine”, spune Robin. Este cartea care te va invata ca succesul nu sta in demonstrarea lui in fata prietenilor sau dusmanilor. De asemenea, cartea motivationala care te va ajuta sa iti dai seama mai repede care sunt deciziile importante pe care trebuie sa le iei . Vei gasi moto-uri inspirationale, motivante si toate vor avea un impact pozitiv asupra personalitatii tale.
 
Incepe cu ce nu iti place - Brian Tracy. Cartea te indeamna ca este important sa te ocupi in prima faza de lucrurile cele mai grele si mai importante, chiar daca nu sunt tocmai pe placul tau. Este cartea motivationala care te va invata ca intotdeauna este bine sa traiesti cu picioarele pe pamant, indiferent de succesul pe care il detii. Invata sa faci fata cu brio in fata celor mai grele sarcini si vei reusi sa depasesti instant sarcinile mai putin dificiele.
 
De la bine la excelent - Zig Ziglar. Este cartea motivationala care te va invata sa te exprimi exact asa cum te simti in interior. Zog Ziglar povesteste ce a insemnat viata lui si cum a reusit sa se perfectioneze in domeniul placut si sa se lanseze in momentul oportun. Asta este si indemnul lui, sa incepi un business in momentul in care te simti complet implinit. Ceea ce este cel mai important  este sa ai un plan, sa te tii de el si sa cauti oamenii cei mai pregatiti, pentru a te asigura ca reusesti. 
 
Dincolo de varf - Zig Ziglar. Cartea care te va ajuta sa gandesti pe termen lung, sa incerci sa te dezvolti pentru a obtine beneficii la nivel inalt. Sa nu uiti de moralitate, onestitate, integritate si de valorile inalte pe care ti le-ai propus. De asemenea, sa dezvolti tot ce este mai bun din tine si sa reusesti sa realizezi lucruri mari prin talentul si abilitatile tale.
 
Secretele succesului in era digitala - Dale Carnegie. Sa lupti intotdeauna pentru ceea ce iti doresti. Sa inveti sa nu renunti pana nu obtii slujba potrivita, rochia mult visata, casa mult dorita ori masina visurilor tale. Sa lupti sa cresti si sa te dezvolti in permanenta si sa nu uiti niciodata ca nu esti pionul cel mai important din viata ta.
 
 
 


Tags: carti motivationalecarti inspirationalecarti de dezvoltare personala

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 3.63 din 5 - 4 voturi.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]