Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Stephen King - Tata antreprenor de succes

de Ilinca Dobrescu 05 Iul. 2011 6857
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
37% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
46% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
29% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Iata un nume care incepe sa prinda putere si in Romania. Ii vedem, mai nou, cartile peste tot, toata lumea stie ce stil foloseste in redactarea lor, toate sunt bestseller-uri si noi vrem sa stim cum face ce face. Cum procedeaza cand isi cauta inspiratia, cum ramane atat de productiv si care sunt secretele lui cele mai mari.

Stephen King s-a nascut pe data de 21 septembrie, 1947. Scrie carti care apartin genului horror, carti ce implica evenimente supranaturale si circumstante aflate la limita dintre imposibil si extraordinar. Romanele sau au fost aproape in totalitate ecranizate.

Stephen King s-a nascut in SUA, in Portland si a inceput de mic sa scrie. In timpul scolii scria povestiri inspirate din filmele vazute la cinema, povestiri pe care, ulterior, le vindea colegilor si prietenilor sai.

King s-a inspirat foarte mult si din cartile vechi ale tatalui sau(care abandonase familia cand Stephen avea doi ani) care apartineau genului horror si science fiction. Stephen avea sa isi descopere pasiunea pentru intreaga sa viata si a continuat sa scrie, acum intr-o maniera putin diferita decat facuse anterior.

Stephen a urmat cursurile universitatii din Maine si apoi a devenit profesor de limba engleza la Academia Hapden din Hampden, Maine. Se casatorise deja cu o colega din cadrul academiei, Tabitha Spruce si o lunga perioada au trait alaturi de copiii lor intr-o rulota.

Incet, Stephen a inceput sa isi scrie romanele mult dorite si a inceput sa isi consolideze situatia financiara. Astazi, Tabitha, sotia lui si doi dintre copii, Owen si Joseph sunt toti scriitori. Naomi, fiica lui Stephen si a Tabithei este reverend la Biserica Unitariana Universalista din New York, Utica.

Un secret mare al lui Stephen King este perseverenta si munca neconditionata. Scriitorul afirma ca un numar de 1000 de cuvinte scrise zilnic te pot aduce pe calea cea buna cand vrei sa iti redactezi romanul. Astfel te mentii productiv si nu ramai in urma cu lucrul.

Un alt secret este sa te inspiri din evenimentele care se petrec langa tine in fiecare zi. Un accident de masina, un eveniment mai special, o stare de spirit, toate sunt perfecte pentru a-ti da avantul si inspiratia pentru inca un pasaj. Stephen a redactat nu mai putin 49 de romane, vandute in 350 milioane de copii. Scrisul zilnic, chiar si in timpul sarbatorilor s-a dovedit o solutie perfecta pentru a-si imbina cariera cu viata de familie.  




Tags: stephen kingtata antreprenorantreprenor de succes

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]