Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

3 motive pentru care skaterii pot deveni mari antreprenori

de Alexandra Popescu 08 Iul. 2014 2081
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
59% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Te-ai gandit vreodata ca un skater pe care il vezi pe strada si la care te uiti ciudat poate fi antreprenorul de maine? Daca ii privesti mai atent pe acesti copii mai rebeli s-ar putea sa vezi in ei urmatorul Mark Zuckerberg, Richard Branson sau Steve Jobs.

 
Pentru acesti tineri, skateboard-ul nu reprezinta doar un mijloc de transport, ci un stil de viata. Studiaza acest domeniu pentru a deveni pe zi ce trece mai buni. In plus, skaterii cunosc industria. Ei cunosc care companii ofera sponsorizari, care sunt profesioniste si care sunt amatoare. Cunosc industria imbracamintei, dar stiu si algebra, pentru a-si calcula urmatoarele lor scheme. 
 
Atunci cand ei cresc, nu uita niciodata ce au simtit atunci cand au incercat de 200 de ori pentru a reusi un truc si au mai facut alte 100 de incercari pentru a le iesi si a doua oara. Ei nu se opresc niciodata din observare atunci cand este vorba de terenul pe care isi desfasoara activitatea. 
 
In continuare sunt prezentate trei motive pentru care skater-ul de azi poate fi CEO-ul de maine.
 
1. Individualism
Skaterii sunt individualisti. In cazul in care nu le reuseste un truc, ei nu dau vina pe altcineva in afara de ei insisi. Numai ei sunt responsabili pentru esec. In timp ce unii dintre ei au succes atunci cand se afla intr-un grup, altii il cunosc atunci cand sunt pe cont popriu.
Sentimentele de individualism si responsabilitate se traduc foarte bine in lumea antreprenoriala. Antreprenorii de succes isi asuma mereu esecurile. Acestia se ridica de fiecare data cand cad.
 
2. Creativitate
Un skater nu se opreste niciodata din evolutie. In timp ce oamenii vad o parte de ciment sau beton ca un simplu loc de munca, ei il vad ca pe un loc unde se poate crea o capodopera. Capacitatea lor de vedea legaturile dintre obiectele fizice ii ajuta sa vada si legatura dintre doua afaceri sau conexiunea dintre doua seturi de coduri pentru a crea o aplicatie mult mai eleganta.
 
3. Stil rebel
Pentru a fi un skater, trebuie sa fii rebel. Acestia trebuie sa lupte cu dezaprobarile parintilor, ale profesorilor, colegilor, scepticilor si ale celorlalti. Ei lupta cu parerea lansata de ceilalti cum ca ar trebui sa lase skateboard-ul, deoarece au o varsta si ar trebui sa se orienteze catre altceva.
 
Antreprenorul, de asemenea, este un rebel prin definitie. El face lucruri pe care majoritatea oamenilor nu vor sa le faca. Ei incep afaceri atunci cand multa lume nu crede in ei. Vad oportunitati atunci cand nimeni altcineva nu le vede. Isi asuma riscuri si sunt dispusi sa riste tot timpul.
 
Rebelii ofera speranta - viata nu este condusa numai de destin, el putand fi facut si cu mana omului. Urmatoarea data cand vezi un skater rebel priveste dincolo de haine si de masca afisata si, mai ales, dincolo de atitudinea rebela. Acesta ar putea sa fie cel care iti ofera o slujba peste cativa ani.
 
Sursa: entrepreneur.com
 


Tags: afaceriantreprenoriantreprenori de successkatericalitati antreprenoriviitori antreprenori

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Carti de business. Recomandarile antreprenorilor de top pentru 2023

de Bianca Tila
22 Iun 2023
Lumea afacerilor este int-o continua miscare, iar informatiile se schimba intr-un ritm accelerat. Startegiile de marketing, managementul echipei si...

Puncte esentiale de stiut inainte de a pune bazele unei afaceri

de Idei de afaceri
21 Mar 2023
Afacerile pe Amazon sunt un bun start pentru antreprenorii incepatori. Cu ajutorul acestui tip de business puteti invata practic strategii de...

Descrierea planului de afaceri cu pesti. Misiunea firmei

de Idei de afaceri
22 Feb 2023
O scurta prezentare a firmei dumneavoastra va cuprinde misiunea si obiectivele de afaceri ale firmei; descrierea firmei din punct de vedere juridic;...

Greselile marilor antreprenori

de Idei de afaceri
08 Feb 2023
Cand iti asumi un risc, esti predispus greselilor. De fapt, cei mai de succes oameni au esuat in mod repetat, pana cand au gasit solutia salvatoare....

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]