Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

5 semne ca nu esti un adevarat lider

de Alexandra Popescu 16 Iun. 2014 2329
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
39% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
52% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Succesul este o chestiune de semnalizare, iar aceasta semnalizare este o chestiune a prezentei executive. Prezenta executiva este, de asemenea, o chestiune de a comunica ceea ce este nevoie. Este o calitate care atrage oamenii - oferte de joburi, promotii si oportunitati - spre tine. Dar daca le intelegi gresit, asta ar putea respinge oamenii.

 
In continuare sunt prezentate cateva dintre comportamentele care trebuie evitate:
 
Nu ai inteligenta emotionala. Daca doresti sa pierzi alegerile facute, fii surd fata de vietile emotionale ale oamenilor. O astfel de insensibilitate poate gasi drumul sau in cadrul locului de munca. Cercetarile indica faptul ca acestea sunt metode sigure de a arata ca nu esti de incredere si responsabil.
 
Verifici telefonul neincetat. Trebuie sa iti proiectezi capacitatea cum ca tu esti de fapt in camera, nu absorbit de telefonul tau mobil. Nu este de ajuns sa iti stii faptele, ci trebuie sa ai si un limbaj al corpului prezent. Limbajul corpului este una dintre cele mai puternice forme de comunicare. Fiind in alerta si atent la colegii tai este unul dintre cele mai simple moduri sa iti evidentiezi abilitatea de a termina lucrurile.
 
Prezenta fizica lenesa. Acesta este o chestiune de semnalizare. Aratand ca poti avea grija de corpul tau demonstrezi ca poti avea grija de orice responsabilitate. Acest lucru merge si pentru barbati, si pentru femei in egala masura, indiferent ca ai 28 sau 40 de ani. 
 
Sa intri in scandaluri sexuale. Daca oamenii au incredere in tine, trebuie sa pari unul de incredere. Indecenta sexuala poate fi numita si un criminal de cariera. Iata si cateva exemple in acest sens: fostul congressman Anthony Weiner, fostul guvernator al New York-ului, Eliot Spitzer, fostul director CIA, David Petraeus, fostul sef al Fondului Monetar International, Dominique Strauss-Kahn sau fostul CEO Best Buy, Brian Dunn.
Relatiile extraconjugale genereaza intrebari in legatura cu judecata oamenilor, dar pun la indoiala si capacitatea lor de conducere.
 
Sa nu ai spontaneitate. Pentru a arata ca esti capabil, ai nevoie sa arati ca ai cunostinte profunde in ceea ce priveste zona subiectului tau. 
 
Toate acestea te ajuta sa iti faci o imagine mai buna atat in fata angajatilor si clientilor, cat si fata de tine. Fizicul, scandalurile sexuale sau distragerea atentiei de catre telefon sunt lucruri la care trebuie sa ai grija, sa fii atent la ele in sensul bun, adica sa ai o prezenta fizica formala, sa te lipsesti de relatii extraconjugale sau sa ascunzi telefonul atunci cand discuti cu o persoana.
Trebuie sa dai dovada de responsabilitate si sa arati ca esti un bun conducator.
 
Sursa: entrepreneur.com
 


Tags: antreprenoriliderafacerileadershipsfaturi antreprenori

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Carti de business. Recomandarile antreprenorilor de top pentru 2023

de Bianca Tila
22 Iun 2023
Lumea afacerilor este int-o continua miscare, iar informatiile se schimba intr-un ritm accelerat. Startegiile de marketing, managementul echipei si...

Puncte esentiale de stiut inainte de a pune bazele unei afaceri

de Idei de afaceri
21 Mar 2023
Afacerile pe Amazon sunt un bun start pentru antreprenorii incepatori. Cu ajutorul acestui tip de business puteti invata practic strategii de...

Descrierea planului de afaceri cu pesti. Misiunea firmei

de Idei de afaceri
22 Feb 2023
O scurta prezentare a firmei dumneavoastra va cuprinde misiunea si obiectivele de afaceri ale firmei; descrierea firmei din punct de vedere juridic;...

Greselile marilor antreprenori

de Idei de afaceri
08 Feb 2023
Cand iti asumi un risc, esti predispus greselilor. De fapt, cei mai de succes oameni au esuat in mod repetat, pana cand au gasit solutia salvatoare....

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]