Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

5 sfaturi pentru management ca la carte!

de Adela Simonescu 08 Nov. 2012 2492
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
67% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
35% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
47% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Orice manager trebuie sa stie care sunt regulile de baza in orice afacere, fie ca este una mica si simpla sau una complexa. Avem responsabilitati si sarcini numeroase, avem subordonati care depind de noi, afaceri pe care sa le crestem, cariere care sa progreseze in mod constant.

Iata cinci sfaturi care va vor ajuta pentru un stil de management ca la carte:

1. Intotdeauna avem nevoie de un plan de actiune si de unul de back-up.
Este esential sa stim clar ce avem de facut si ce optiuni exista in cazul in care lucrurile nu iau turnura dorita.

Asa ca este vital sa avem alternative viabile pentru orice situatie in care ne aflam, planuri B si viteza in luarea de decizii.

2. Trebuie sa dam un model celor din jurul nostru. Angajatii reprezinta factorul decisiv pentru succesul unei afaceri. Daca nu avem angajati de calitate, afacerile nu au sanse sa ajunga rapid la rentabilitate si apoi la profitabilitate.

Iar in angajatii nostri trebuie sa investim in mod constant, prin seminarii si conferinte la care sa participe, prin cursuri si perfectionare constanta, prin exemple pe care le oferim noi, angajatorii, managerii, leaderii.

3. Managerii de succes privesc imaginea de ansamblu si din perspectiva potrivita. Este esential sa exista obiective pe termen scurt care sa obiectivele pe termen lung. Acestea, la randul lor, vor ajuta la consolidarea unei viziuni puternice.

4. Pentru management de calitate este nevoie de multa modestie. Iata un aspect de care multi afaceristi uita de cele mai multe ori. Uitam de unde am pornit si ca am invatat ceea ce stim in timp, prin eforturi serioase si cu destul de multe obstacole si probleme.

Cel mai important este sa ne privim subordonatii cu toata blandetea de care putem da dovada. Prin blandete trebuie sa intelegem capacitate de a-i intelege, prin rabdare si dorinta de a-i ajuta sa creasca, sa se dezvolte.

5. Managerii de succes lucreaza mai mult decat trebuie si parcurg acel kilometru in plus fata de linia de sosire. Si asta se intampla pentru ca stiu cat de important este acel efort depus in plus fata de asteptarile tuturor.

Mai mult, pentru ca management-ul unei afaceri sa functioneze in conditii optime este nevoie de oameni gata sa se implice in orice proiect, sa dea dovada ca nu se feresc de munca de jos, de sarcini marunte, neinsemnate.


Mult succes la consolidarea unui stil de management de calitate!


sursa foto: www.sxc.hu



Tags: afacerisucces afacerimanagement de calitate

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Investitii inteligente vara. Constructia unei afaceri cu inghetata stradala

de Bianca Tila
18 Apr 2024
Cladura incepe sa ne inunde, iar ideile antreprenorilor nu se lasa asteptate. Afacerea cu inghetata strada este o oportunitate excelenta in aceste...

Puncte esentiale de stiut inainte de a pune bazele unei afaceri

de Idei de afaceri
21 Mar 2023
Afacerile pe Amazon sunt un bun start pentru antreprenorii incepatori. Cu ajutorul acestui tip de business puteti invata practic strategii de...

Descrierea planului de afaceri cu pesti. Misiunea firmei

de Idei de afaceri
22 Feb 2023
O scurta prezentare a firmei dumneavoastra va cuprinde misiunea si obiectivele de afaceri ale firmei; descrierea firmei din punct de vedere juridic;...

Variante de amenajari in diferite incaperi ale afacerii

de Idei de afaceri
11 Ian 2023
In momentul in care afacerea ta are un sediu trebuie sa-l amenajezi conform domeniului si activitatii angajatiilor. In acest sens, cei ce vin zilnic...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]