Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum isi motiveaza sefii remarcabili angajatii?

de Victor Oancea 07 Mar. 2012 2388
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
61% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Sa fii un sef remarcabil pare extrem de dificil in aceasta perioada economica subreda. Incercam sa ne motivam angajatii fiindca stim ca acesta reprezinta aspectul care trebuie sa ne capteze atentia cel mai mult daca ne dorim afaceri profitabile, afaceri consolidate pe o fundatie de eficienta si performanta la niveluri serioase.

Haideti sa vedem care sunt metodele prin care sefii remarcabili isi motiveaza angajatii, metode propuse de Jeff Haden pentru INC:

1. Ne ajutam angajatii sa se dezvolte la standarde optime.
Jeff Haden subliniaza in mod clar faptul ca afacerile de succes sunt construite doar cu ajutorul si prin intermediul angajatilor competenti, abili, cu multiple calitati. Nu ne putem astepta la niveluri inalte de profitabilitate din partea unei afaceri conduse de angajati incompetenti. Explicatiile sunt logice si ne ajuta sa intelegem de ce este vital sa ne asiguram ca angajatii nostri se dezvolta din punct de vedere profesional.

2. Ne ocupam de probleme in mod instant. Orice problema trebuie adresata cat mai rapid. Echipele de lucru pot fi afectate daca lasam probleme, conflicte si zvonuri nerezolvate si neexplicate.

3. Ne salvam cei mai rai angajati. Orice afacere are un angajat care se afla la fundul sacului, in dizgratiile sefilor, managerilor, colegilor samd. Sefii remarcabili sunt cei care nu se vor orienta catre eliminarea acestor verigi slabe din peisaj ci spre tacticile prin care pot aduce din nou in joc angajatii in cauza.

4. Egoismul nu face casa buna cu afacerile profitabile. Sefii remarcabili isi motiveaza angajatii la niveluri optime atunci cand demonstreaza ca nu sunt cu nimic mai importanti decat toate celelalte persoane care lucreaza in contul afacerilor.

5. Nu uitati niciodata de unde ati plecat. Inainte sa deveniti sefi poate ati fost la fel ca orice angajat. Incercati sa va inspirati angajatii, sa le oferiti un model, sa le aratati calea spre care trebuie sa se indrepte, sa le oferiti un exemplu viu si spre care pot privi cu toata increderea.


Tags: motiveaza angajatimotivatie angajatisefi remarcabiliangajati rai

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]