Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

De ce angajezi oameni de proasta calitate!

de Adela Simonescu 23 Dec. 2012 2403
4.5 din 2 voturi
RATING UTILIZATORI
39% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
52% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Daca nu ai angajat niciodata un om a carui venire in companie sa o regreti, ei bine, in acest caz te felicitam sau nu te credem! Si este tare simplu de inteles de ce facem o astfel de afirmatie. In primul rand, oameni de proasta calitate sunt multi si pretutindeni iar pentru a-i gasi pe cei mai buni dintre cei mai buni iti trebuie abilitati si competente multe si serioase.

Sa ne gandim cu toata sinceritatea la inceputurile noastre ca angajatori. Nu am facut cele mai bune alegeri si multi dintre noi platesc un pret mare pentru ele. Multi inca mai regreta decizii luate acum mult timp, decizii care au reusit, din nefericire sa taie din potentialul profitabilitatii unei afaceri.

Primul lucru pe care trebuie sa il admitem cu totii este faptul ca astfel de decizii sunt inerente, mai ales pentru incepatori. Sunt decizii pe care le luam din cauze diverse. Iata cateva dintre ele, cateva motive pe care sa le evitam pe viitor:

1. Ne grabim! Da, cu toata sinceritatea, o spunem acum! Ne grabim sa angajam un om si acest lucru se intampla foarte des. Se intampla sa avem nevoie urgenta de un copywriter si sa il luam pe primul care se prezinta la interview. La urma urmei, am putea pierde un mare contract, un parteneriat, o ocazie de promovare daca nu am avea unul alaturi. Cu toate acestea, ce este ok pe termen scurt se poate dovedi a fi catastrofal pe termen lung!

2. Nu stim cum sa efectuam o recrutare de calitate. Multi cred ca stiu cum sa isi angajeze oamenii in companie. Le spui ce este de facut, le vezi CV-urile, ai grija sa nu fie prea pretentiosi la salariu si cam asta este, nu-i asa? Ei bine, daca ar fi atat de simplu, nu am mai avea specialisti HR!

3. Nu vrem sa le dam salarii prea mari si preferam oameni mai slabi care sa le accepte pe cele pe care suntem noi dispusi sa le oferim. Iata o alta cauza care ne aduce in companie oameni de proasta calitate. Oamenii de calitate inalta stiu de ce sunt in stare si vor merge in cadrul companiilor conduse de angajatori gata sa isi deschida buzunarele in fata cunostintelor lor.



Sa aveti succes si nu uitati ca veti investi multi bani, timp si energie pentru a creste oamenii care va aduc profitabilitate! Asa ca alegeti-i pe cei mai buni, pe cei care merita investitiile voastre si un loc in companie!



sursa foto: www.sxc.hu




Tags: afacerirecrutare oamenirecrutare de calitate

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.5 din 5 - 2 voturi.

Articole conexe

Investitii inteligente vara. Constructia unei afaceri cu inghetata stradala

de Bianca Tila
18 Apr 2024
Cladura incepe sa ne inunde, iar ideile antreprenorilor nu se lasa asteptate. Afacerea cu inghetata strada este o oportunitate excelenta in aceste...

Puncte esentiale de stiut inainte de a pune bazele unei afaceri

de Idei de afaceri
21 Mar 2023
Afacerile pe Amazon sunt un bun start pentru antreprenorii incepatori. Cu ajutorul acestui tip de business puteti invata practic strategii de...

Descrierea planului de afaceri cu pesti. Misiunea firmei

de Idei de afaceri
22 Feb 2023
O scurta prezentare a firmei dumneavoastra va cuprinde misiunea si obiectivele de afaceri ale firmei; descrierea firmei din punct de vedere juridic;...

Variante de amenajari in diferite incaperi ale afacerii

de Idei de afaceri
11 Ian 2023
In momentul in care afacerea ta are un sediu trebuie sa-l amenajezi conform domeniului si activitatii angajatiilor. In acest sens, cei ce vin zilnic...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]