Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Leadership de succes in 5 reguli esentiale!

de Matei Antonescu 04 Feb. 2012 2711
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
39% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
52% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Leadership-ul ne aduce beneficii reale. Multi nu cred in leadership, multi inca nu au invatat sa aiba incredere in concepte noi, in concepte indraznete si care rup barierele clasicului in mediul de afaceri.

Pentru cei care doresc sa devina leaderi si pentru cei care doresc sa isi imbunatateasca strategiile de leadership, iata 5 reguli esentiale de care sa tineti cont pentru sanse reale de succes:

1. Aveti nevoie de un climat pozitiv la locul de munca. Nu uitati ca lucrati in echipa si acest lucru este extrem de important pentru succesul proiectelor de al caror final sunteti responsabil. Asigurati-va ca angajatii dvs lucreaza in conditii optime, fara stres si tensiune care sa planeze asupra lor.

2. Punctati cerintele si asteptarile dvs in mod clar. Nimic nu se compara cu nedumerirea unui angajat in ceea ce priveste un proiect sau sarcinile sau responsabilitatile sale. Asigurati-va ca toata lumea stie ce are de facut, cum, cand, pana la ce termen limita.

3. Delegati doar catre cei in care aveti incredere. Este esential sa lasati o parte dintre sarcini si responsabilitati pe mainile celor in care aveti incredere, pe care ii cunoasteti ca fiind capabili sa isi indeplineasca sarcinile ca la carte.

4. Dati un exemplu bun pentru subordonatii dvs. Leadershipul trebuie sa educe prin puterea exemplului personal, una dintre cele mai eficiente arme pe care le puteti detine. Fiti entuziast, motivat, pasionat de munca dvs, ramaneti activ si actionati doar pe baza principiilor ce tin de etica si deontologia sectorului in care v-ati specializat.

5. Oferiti feedback in mod continuu. Informatiile care va ajuta subordonatii sa isi cizeleze actiunile, informatiile care ii ajuta sa isi depaseasca performantele si nivelul eficientei, sunt elemente vitale pentru succesul intregii echipe. Oferiti feedback si folositi-va de critica constructiva, nu de cea negativa.


Tags: leadershipleaderfeedbackexemplu personalstrategii de leadershipreguli leadership

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Citate motivationale despre leadership

de Camelia Diaconu
17 Apr 2019
Ai stat vreodata sa te gandesti de ce citatele motivationale despre viata, cariera sau afaceri au un impact atat de mare asupra mintii noastre? Cum...

4 tendinte de leadership in 2018

de Idei de afaceri
27 Feb 2018
Transformarea mediului de business obliga liderii sa se transforme si ei. Mediul de operare al companiilor este puternic influentat de ritmul...

Provocari de leadership in companiile antreprenoriale

de Idei de afaceri
21 Dec 2017
Conducerea unei organizatii antreprenoriale este un lucru provocator. Departe de a beneficia/de a avea nevoie de gradul de procedurizare al unei...

Tendinte privind leadership-ul de business in 2017

de Idei de afaceri
07 Sep 2017
Leadership-ul este o tema centrala in lumea de business. Definitia acestuia evolueaza. Stilistica practicarii lui asemenea. Modelele cunoscute...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]