Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Lectia antreprenorului - Increderea in sine

de Andrioae Ruxandra 06 Iun. 2014 2804
2.5 din 2 voturi
RATING UTILIZATORI
61% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Trebuie sa ai incredere in tine, in altii si in propria afacere pentru a atinge succesul. Daca te gandesti sa incepi o afacere sau daca deja ai una, trebuie sa ai mare incredere in tine pentru a-ti asuma riscuri majore.

 
A avea incredere in capacitatile tale este cheia pentru a avea succes in afaceri, pentru ca fara incredere poti incepe o afacere, dar vei ezita sa iti parasesti zona de confort, care este necesara cresterii companiei. 
 
Cum iti construiesti propria incredere in sine si increderea angajatilor? Cum poti incadra increderea in structura organizatiei tale? Aceste intrebari reprezinta subiectul acestui articol, pentru ca este important succesul tau total.
 
Construirea increderii
 
A-ti construi propria incredere in sine este un pas important spre succes. Nu te teme sa iti arati reusitele pe peretii biroului tau. Facand asta, iti vei aminti ceea ce ai realizat si vei fi motivat sa faci mult mai multe.
 
Pentru a avea incredere in tine, concentreaza-te pe ceea ce poti schimba la tine. De exemplu, daca stii ca nu te pricepi atat de bine la comunicare, fa ceva si imbunatateste situatia. Fiecare pas mic facut in directia potrivita iti va construi increderea in tine. 
De asemenea, nu te ocupa de probleme mari la job fara sa ai vreun sprijin. Trebuie sa aduci oameni la masa care sa aiba cate un rol in aflarea unei solutii. Pastrand toate problemele pe propriii tai umeri nu va face decat sa te doboare. 
 
Ai incredere in alti oameni
 
A avea incredere in angajatii tai presupune pregatire si ar trebui incorporat sisteme si autonomie. De exemplu, daca un angajat are sarcina de a negocia cu un client, angajatii trebuie mai intai instruiti si incurajati sa isi faca treaba. Nu pot fi pusi intr-un rol din care sa se uite la ceilalti cum sa rezolve fiecare mica problema care apare. Ei au nevoie sa stie ca ai incredere in ei sa gaseasca solutii la probleme simple.
 
Aminteste-ti lectiile incredereii si ale umilintei
 
Nu exista CEO sau vreo vedeta din sport care sa nu fi suferit din cauza lipsei de incredere. Ce putem invata de la acesti oameni de succes? In primul tand, increderea totala in oameni nu este indicata. Trebuie sa fii selectiv. Umilinta, pe de alta parte, este o cale importanta spre succes. Asa cum iti construiesti increderea in tine si in angajatii tai, afacerea ta se va ridica si te vei bucura de fiecare reusita a afacerii tale. Fa-ti un obicei din a-ti aminti lucrurile placute asupra carora ai triumfat si vei fi motivat sa mergi mai departe.
 
Sursa: smallbiztrends.com
 


Tags: afaceriantreprenorisfaturi antreprenoriincrederesfaturi afaceri

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 2.5 din 5 - 2 voturi.

Articole conexe

Carti de business. Recomandarile antreprenorilor de top pentru 2023

de Bianca Tila
22 Iun 2023
Lumea afacerilor este int-o continua miscare, iar informatiile se schimba intr-un ritm accelerat. Startegiile de marketing, managementul echipei si...

Puncte esentiale de stiut inainte de a pune bazele unei afaceri

de Idei de afaceri
21 Mar 2023
Afacerile pe Amazon sunt un bun start pentru antreprenorii incepatori. Cu ajutorul acestui tip de business puteti invata practic strategii de...

Descrierea planului de afaceri cu pesti. Misiunea firmei

de Idei de afaceri
22 Feb 2023
O scurta prezentare a firmei dumneavoastra va cuprinde misiunea si obiectivele de afaceri ale firmei; descrierea firmei din punct de vedere juridic;...

Greselile marilor antreprenori

de Idei de afaceri
08 Feb 2023
Cand iti asumi un risc, esti predispus greselilor. De fapt, cei mai de succes oameni au esuat in mod repetat, pana cand au gasit solutia salvatoare....

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]