Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Pentru un business de succes profitati de conexiunile dumneavoastra

de Teo Manole 10 Mai. 2016 6401
4.5 din 2 voturi
RATING UTILIZATORI
61% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Daca pastrati o atitudine deschisa si interactionati cu cei cu care va intalniti e foarte posibil sa aveti parte de surprize. Incercati sa priviti networking-ul ca o oportunitate de a impartasi cunostinte, resurse, timp, energie.

Stiati ca, relatiile cu colegii, clientii, partenerii de afaceri si cu oamenii cu care interactionati pot deveni avantajoase pentru toata lumea. Asa ca uitati de sfatul „nu vorbiti cu strainii”.

Cereti ajutorul
Cu totii ne dorim sa fim independenti si ne descurcam singuri. Totusi, traim intr-o lume a interdependentelor in care lucrurile se rezolva prin oameni.

Renuntati la mentalitatea „pot sa fac asta de unul singur”si profitati de conexiunile dumneavoastra. De asemenea, nu porniti cu presupunerea ca cerand ajutorul veti deranja.

In realitate, majoritatea oamenilor se simt flatati si bucurosi sa ajute. Le arata ca sunt importanti si ca au resurse pentru a-i ajuta pe ceilalti.

Relationati mereu
Pentru unii, networking-ul este un stil de viata. Oamenii relationeaza pentru a obtine tot felul de avantaje: sa gaseasca o locuinta la un pret avantajos, sa isi inscrie copiii la o scoala buna sau sa gaseasca un medic bun.

Chiar daca este mai confortabil sa relationati cu aceleasi persoane pe care le cunoasteti si care va cunosc, nu ezitati sa interactionati si cu alti oameni.

Este important sa va extindeti permanent reteaua sociala cu noi contacte. De asemenea, nu uitati ca networking-ul se intampla in fiecare zi. Nu trebuie sa fie un lucru planificat.

Orice situatie sau eveniment care va permite sa socializati poate fi o oportunitate de networking, de la un workshop pana la o calatorie cu trenul.


Tags: relatiirelationareafacerinetworking

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.5 din 5 - 2 voturi.

Articole conexe

Puncte esentiale de stiut inainte de a pune bazele unei afaceri

de Idei de afaceri
21 Mar 2023
Afacerile pe Amazon sunt un bun start pentru antreprenorii incepatori. Cu ajutorul acestui tip de business puteti invata practic strategii de...

Descrierea planului de afaceri cu pesti. Misiunea firmei

de Idei de afaceri
22 Feb 2023
O scurta prezentare a firmei dumneavoastra va cuprinde misiunea si obiectivele de afaceri ale firmei; descrierea firmei din punct de vedere juridic;...

Variante de amenajari in diferite incaperi ale afacerii

de Idei de afaceri
11 Ian 2023
In momentul in care afacerea ta are un sediu trebuie sa-l amenajezi conform domeniului si activitatii angajatiilor. In acest sens, cei ce vin zilnic...

Afaceri in sistem ecologic. Analiza SWOT

de Idei de afaceri
14 Dec 2022
Dupa ce ati realizat analize de piata, industrie, concurenta este timpul sa va descrieti firma in lumina tuturor acestor informatii. Abrevierea...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]