Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Vrei sa te schimbi radical din 2013? Iata 3 strategii interesante!

de Maria Nicutar 06 Dec. 2012 3166
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
61% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Cu totii vrem sa ne schimbam, intr-o masura mai mica sau mai mare. Vrem sa devenim mai generosi, sa scapam de egoism. Vrem sa devenim mai eficienti, mai productivi, profesionisti mai buni, sa scapam de fumat sau de alte vicii. Oricare ar fi schimbarea pe care doriti sa o produceti, specialistii ne invata caile care ar putea sa ne ajute!

Iata cei trei pasi pe care ni-i recomanda Steve Tobak pentru INC:

Trebuie sa stimti nevoia de schimbare.
Degeaba iti spun cei din jurul tau ca trebuie sa te schimbi. Este esential, pentru succesul schimbarii, sa simti tu insuti o nevoie incredibila sa ajungi alta persoana decat cea cu care te identifici acum. Da-ti voie sa iti confrunti problemele cu toata taria. Nu mai ascunde mizeria sub pres si spune-o cu toata forta. Ai nevoie de o schimbare si abia acum poti spune ca ai facut primul pas spre schimbare.

Trebuie sa ai curajul sa iti infrunti temerile. Orice modificare doare, intr-o masura mai mica sau mai mare. Putem sa ne gandim la starea de sevraj cand incercam sa renuntam la fumat. Putem sa ne gandim la perioada dificila prin care trecem cand incercam sa renuntam la tendinta de posesivitate sau gelozie la stari normale. Oricare ar fi modificarea, trebuie sa recunoastem faptul ca orice obicei bine inradacinat se "extrage" cu anumite dificultati si conflicte.

Trebuie sa iti iei angajamentul si sa lupti! Ia hotararea de a te schimba, de a deveni persoana cu care vrei sa te identifici de acum incolo. Si apoi urmeaza etapa in care sa lupti cu incercarile constientului si subconstientului tau de a-ti infrana actiunile de schimbare. Lupta atunci cand te simti slab si vulnerabil, cand simti ca iti aduci singur scuze pentru a nu te schimba. Urmeaza-ti decizia pana la capat si nu te lasa pana cand nu s-a produs modificarea pe care tu insuti ti-o doresti si de care ai nevoie.

Mult succes in toate!



Tags: strategii schimbarepasi sa te schimbinevoia de schimbare

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]