Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

5 fraze pe care sa nu le spui angajatilor tai!

de Maria Nicutar 09 Apr. 2013 3421
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
59% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Angajatii nostri sunt valorosi si este esential sa investim in ei, sa avem grija de ei, sa depunem toate eforturile pentru ca acestia sa ramana in companiile noastre cat mai mult timp! Si este normal sa fim atenti la ce spunem in preajma lor sau lor in mod direct.

Iata cateva fraze interzise pentru angajatori, catre angajatii lor, conform cbsnews.com:

1. "Nu".
Nu e nimic rau in a refuza un angajat, atat timp cand dai o explicatie clara si argumente solide. Continua daca ai de gand sa refuzi un angajat, chiar daca esti obosit, chiar daca este o intrebare care ti se pare stupida sau nelalocul ei!

2. "Eu sunt seful, asa ca vom proceda asa". Chiar daca tu esti seful si noi stim acest lucru cu toata siguranta, nu este cazul sa ne amintesti acest lucru in mod verbal sau in mod nonverbal. Nu uitati ca si faptul ca priviti in gol cand un subordonat are vreo propunere, si cand va dati ochii peste cap sau cand oftati, noi stim ca de fapt incercati sa ne transmiteti ca voi sunteti sefii si ca voi luati deciziile aici.

3. "Am o oportunitate excelenta pentru tine". Toti angajatii stiu ca este vorba despre o sarcina pe care nimeni nu o vrea si acum trebuie sa o vinzi, sa o promovezi pentru ca cineva sa o bage in sacosa si sa o ia acasa.

4. "Frate, ce zi lunga a fost azi. Trebuie sa merg sa ma odihnesc". Nu te plange in fata subordonatilor tai. Arata-le ca a fost o zi plina de provocari si ca echipa a reusit sa o scoata la lumina.

5. "Abia astept sa plec in Cancun saptamana viitoare". Oriunde ai pleca, orice masina ai de gand sa iti cumperi, orice marca de ceas vrei sa achizitionezi, oricate camere va avea casa ta de vacanta, noi nu vrem sa stim, mai ales cand in companie exista oameni care cred ca merita mai mult decat primesc!


Mult succes si multa grija la ce spuneti de fata cu subordonatii vostri!

sursa foto: www.sxc.hu


Tags: fraze interzise la muncace sa nu spui angajatilor taifraze interzise sefi

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]