Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

7 secrete ale multimilionarilor self-made

de Alexandra Popescu 22 Apr. 2014 2252
4.5 din 2 voturi
RATING UTILIZATORI
67% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
35% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
47% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Cand ajungi milionar, constati faptul ca nu iti doresti doar atat. Iti doresti, de fapt, sa fii multimilionar, iti doresti mai mult. Chiar daca considerati, la inceput, ca un million de dolari va va aduce siguranta financiara pe care v-o doreati, iata ca lucrurile se schimba in momentul in care il aveti. Economia este tot timpul intr-o schimbare, asa ca acei bani nu iti vor oferi tie si familiei tale adevarata siguranta.

Un studiu facut de Fidelity Investements a dovedit ca 42% dintre milionari au declarat ca au nevoie de 7,5 milioane de dolari pentru a se simti cu adevarat bogati.

Pentru a incepe drumul spre a deveni un multimilionar, ia in considerare cele 7 secrete ale unor astfel de oameni.
 
1. Decide sa fii un multimilionar. In primul rand, trebuie sa decizi singur daca vrei sa fii un multimilionar. Incepi prin munca grea, prin multe idei si prin lipsa banilor, insa, pe parcurs vei ajunge sa iti atingi obiectivul. In fiecare an spune-ti mereu ca ai o valoare de peste 100.000 de dolari, iar aceasta gandire pozitiva te va indruma sa obtii milioanele, poate nu chiar 100.000 de dolari.
 
2. Scapa de gandirea saraca. Pe Pamant nu exista un deficit de bani, ci exista un deficit de oameni care nu gandesc corect cand vine vorba de asta. Pentru a ajunge un milionar pornind de la zero, trebuie sa scapi de gandirea saraciei. Inca din copilarie ni se insufla anumite principii si idei incorecte, deoarece parintii nu au o gandire “sanatoasa” in ceea ce priveste banii. Mereu ni s-a spus ca exista si altii care nu au ce pune pe masa sau ca banii nu cad din cer, insa nu trebuie sa ne lasam condusi de o astfel de gandire. Trebuie sa te gandesti ca tu poti fi multimilionar si este suficient.
 
3. Trateaza asta ca pe o datorie. Multimilionarii nu sunt motivati doar de bani, ci si de nevoia lor de a valida pe piata contributiile lor. Trebuie sa fii condus de nevoia ta de a contribui cu potentialul tau. Multimilionarii nu isi reduc obiectivele atunci cand nu le mai merge bine, din contra. Ei le ridica.
 
4. Inconjoara-te de multimilionari. Ei sunt cei mai potriviti pentru a-ti insufla o gandire corecta in acest sens. Au experienta necesara si ii poti vedea ca pe niste mentori. Acestia nu vor spune niciodata ca banii nu aduc fericirea. Acest lucru il spun doar oamenii care nu au bani. Trebuie sa afli de la ei de unde au pornit, prin ce capcane au trecut, ce ii conduce si ce i-a motivat sa ramana pe pozitie in tot acest timp. 
 
5. Lucreaza ca un milionar. Oamenii bogati trateaza timpul diferit. Ei il cumpara, nu il vand, asemenea celor saraci. Timpul bogat este mai valoros decat banii, asa ca pentru treburile casnice sau care nu iti aduc tie niciun folos, angajeaza pe cineva care sa ti le faca. Timpul acela foloseste-l productiv, gandeste-te la noi strategii, la noi proiecte care te vor ajuta sa cresti.
 
6. Muta concentrarea de la cheltuiala la investitie. Oamenii bogati nu cheltuie banii, ei ii investesc. Tu poate iti doresti sa iti cumperi o casa din banii respectivi. Cei bogati nu fac asta, ei cumpara un bloc pentru a le veni mai multi bani. Sau tu iti doresti o masina scumpa pentru propriile nevoi, in schimb ce oamenii bogati cumpara mai multe masini mai ieftine pentru compania lor, pe care le utilizeaza ca sa le aduca venituri.
 
7. Creeaza mai multe fluxuri de venituri. Cei bogati nu primesc venituri doar dintr-un singur loc. Acestia au mai multe alternative. Gandeste-te ca mai multe companii sau afaceri mai mici iti aduc venituri mai multe, in schimb ce una nu va face toate astea. Mai exista si alternative ca una din afaceri sa nu mai mearga, asa ca ai inca 3-4 alternative de venit.


Tags: afacerimultimilionarsfaturi afaceri

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.5 din 5 - 2 voturi.

Articole conexe

Investitii inteligente vara. Constructia unei afaceri cu inghetata stradala

de Bianca Tila
18 Apr 2024
Cladura incepe sa ne inunde, iar ideile antreprenorilor nu se lasa asteptate. Afacerea cu inghetata strada este o oportunitate excelenta in aceste...

Puncte esentiale de stiut inainte de a pune bazele unei afaceri

de Idei de afaceri
21 Mar 2023
Afacerile pe Amazon sunt un bun start pentru antreprenorii incepatori. Cu ajutorul acestui tip de business puteti invata practic strategii de...

Descrierea planului de afaceri cu pesti. Misiunea firmei

de Idei de afaceri
22 Feb 2023
O scurta prezentare a firmei dumneavoastra va cuprinde misiunea si obiectivele de afaceri ale firmei; descrierea firmei din punct de vedere juridic;...

Variante de amenajari in diferite incaperi ale afacerii

de Idei de afaceri
11 Ian 2023
In momentul in care afacerea ta are un sediu trebuie sa-l amenajezi conform domeniului si activitatii angajatiilor. In acest sens, cei ce vin zilnic...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]