Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum realizezi lucrurile potrivite la momentul oportun

de Codrina Laiu 26 Mai. 2016 6426
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
28% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
56% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Pornind de la ideea ca acum este cel mai important moment, aveti oportunitatea de crestere a productivitatii personale in orice moment al zilei.

Cum sa realizati lucrurile potrivite in modul cel mai eficient si la momentul oportun? Incercati sa raspundeti la urmatoarea intrebare „Care este cel mai bun mod in care va puteti utiliza timpul?”

Raspunsul la aceasta intrebare va poate surprinde. Cateodata cel mai bun lucru pe care il puteti face este sa iesiti la o plimbare. De exemplu, o plimbare in parc va poate ajuta sa va limpeziti gandurile atunci cand va confruntati cu o problema apasatoare.

Alteori, cel mai potrivit lucru este sa va apucati imediat de treaba. Cu cat veti termina mai repede lucrul, cu atat mai eliberat va veti simti.

In zilele noastre, prea multi angajati isi sacrifica tot timpul si energia pentru rezolvarea problemelor de la serviciu.

Multi reusesc sa isi indeplineasca cu succes sarcinile, insa cu ce cost pe plan personal!

Desigur, respectarea termenelor limita este importanta. Insa, nu trebuie sa va transformati viata intr-un sir neintrerupt de deadline-uri. In final, cel mai mult conteaza sanatatea fizica, mentala si calitatea vietii.

Fixati deadline-uri si respectati-le

Deadline-urile va ajuta sa ramaneti concentrati asupra sarcinilor si sa urmariti scopul propus. Aveti in vedere ca oamenii au stiluri diferite de a aborda termenele limita.

Astfel, in timp ce unii oameni prefera sa finalizeze activitatile cu cateva zile inainte de termen pentru a face verificari, altii lucreaza mai bine sub presiunea timpului.



Tags: productivitatetimpmanagementul timpului

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Bullet Journaling: cea mai eficienta metoda pentru a-ti organiza timpul

de Idei de afaceri
18 Ian 2022
Cu toate ca traim in era tehnologiei si avem la dispozitie instrumentele care ne pot face viata mai usoara, probabil simti si tu ca ziua ar putea fi...

4 sfaturi care te ajuta sa-ti faci timp

de Codrina Laiu
30 Mai 2016
Iata 4 sfaturi care va vor ajuta sa va faceti timp pentru afacerea pe care o conduceti, pentru un proiect in derulare dar si pentru viata personala!...

Cel mai bun impact in afaceri - castigul de timp si bani

de Teo Manole
11 Feb 2015
Timpul tau ca intreprinzator este pretios si el inseamna bani. Ca sa reusesti sa te dedici unor activitati cu adevarat importante trebuie sa cedezi o...

Cum iti dai seama ca este timpul sa renunti la afacerea ta

de Andrioae Ruxandra
10 Mai 2014
Succesul reprezinta, in multe feluri, un joc intern. Tot ceea ce faci este rezultatul a ceea ce gandesti: devii exact ceea ce gandesti despre tine....

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]